היי לכל חברי הפורום של תפוז

נלי.

New member
היי לכל חברי הפורום של תפוז ../images/Emo6.gif

רוייקו קודם כל לך, לא לוקחת לרגע את תפקידך פה בפורום אבל בעקבות הדברים משאירה כן הודעה כנציגה מהפורום המקביל. אז ביום חמישי הקרוב אנחנו חוגגים בצוותא יום הולדת לשני חברים ותיקים אחד מפה רוני והשניה מהפורום המקביל טל-יה. אז כולם מוזמנים לשמוח איתנו וחברינו הותיקים. המפגש יתקיים ביום חמישי הקרוב ה-4.10 בקניון עזריאלי השעה המשוערת היא 17.30. כרגע המקום הסגור הוא מסעדת אפרופו אך כיוון שיש המלצות למקום אחר יותר נוח כפי הנראה אשמח אם תדאגו שיהיה לכם מס´ פלאפון של איש קשר מסויים אשר מגיע בוודאות כדי שתוכלו להתעדכן לגבי המקום הסופי. בשמחה משאירה כאן את המייל שלי ומי שמעוניין יעביר מייל אני אשלח את הפלאפון שלי ואהיה אשת הקשר של מי שלא בטוח אם מישהו אחר מגיע. כמו כן מאוד מאוד חשוב לנו לדעת מי מגיע כיוון שבסוף יש הפתעה למשתתפים. המייל הוא [email protected] השם הוא לילך. אז אנא התפקדו מתחת להודעה ונשמח להכירכם ולפוגשכם ביום חמישי הקרוב. בידידות והכרות לילך

רוייקו

New member
לנלי, תודה על ההזמנה

אני הודעתי כבר על בואי. אני לא יודע כמה מהפורום פה מגיעים, כי בכל זאת מדובר על פגישה מצומצמת הפעם, לכן אני לא רוצה להיות זה שמזמין למיפגש שהיא, בעצם, מיפגשון יום-הולדת לרוני וטל-יה. אני חבר שלהם אישית ולכן הוזמנתי באופן אישי. אני אארגן בהזדמנות אחרת מיפגש של הפורום. כרגע זה פשוט לא ניראה לי הזמן המתאים ולו בגלל ההתראה הקצרה. כמובן, מי שרוצה להצטרך מוזמן, על פי הזמנתך. תודה לך, רוייקו

נלי.

New member
היי רוייקו ../images/Emo65.gif

אין על מה בכייף. אשמח אם תגייס את חבריך מהפורום ותצטרפו למפגש. אני רואה שמס´ אנשים כבר נרשמו ונשמח כמובן לפוגשם כולנו. כמו שציינתי נסה ליצור שיהיה איש קשר שאנשים פה מכירים על מנת שיוכלו להתקשר טלפונית במידה ונשנה את מקום הישיבה. אז להתראות מחר לילך

חיים_א

New member
אני מגיע. תכריזו בפורום ביום המפגש

עד 13:00 על המקום הסופי. רצוי שזה לא יהיה ממש בתוך הקהל הרחב.

רוייקו

New member
אם כן, מחר פגישה בעזריאלי, ביטבתה

בין 17.00 ל 71.30 ניפגשים. השולחן רשום ע"ש לילך. מי שרוצה להיות איתי בקשר טלפוני, יכול לקבל ממני את הטלפון בדואל, באופן אישי. אמסור בשימחה. אשמח לראות אתכם מחר בין הבאים, אז להשתמע מחר, רוייקו

ronnymp

New member
חיים ........... ../images/Emo39.gif

מקומם של הרחבים - הוא בקהל הרחב דוקא -
- באופן טיבעי רוני

חיים_א

New member
חלקנו רחבים לשעבר והשאר רחבים זמני

בכל מקרה יותר נעים לשבת במסגרת שלנו הרי לשם כך המפגש או שמא אני טועה

למעלה