היי,לכל חברי, יצא לי חרוז..

היי,לכל חברי, יצא לי חרוז..../images/Emo140.gif

הגעתי לשלב ה: "מה הלאה"? אז חוץ מהטיול לחו"ל וחוץ מהביקורות בבתי החולים וחוץ מעוד מלאנת´ אלפים דברים שאני מתכננת לעשות, לאט לאט, לפי הקצב שלי,אני מבקשת לדעת: מה עם מזון? האם עשיתם שינוי דרסטי? האם שיניתם ממנהגכם מלפני המחלה? האם יש טיפים מיוחדים למבריאי סרטן של מה כדאי לאכול ועל מה לוותר? לא רוצה עדיין תוספי מזון ורפואה משלימה..... ספרו לי תודה תודה איילת האביב

blg

New member
אוכל אחרי

אני פתחתי חיבה (סטיה) אדירה למקדונלדס... ציפורלילה התחילה לאכולי מאכלי ים (היה איזה דיון בפורום על מה קרה לתזונה שלנו... בגדול? שינויים של ממש אני מתרשמת שהרוב לא עשו. מומלץ כתמיד לא לאכול שומן, פחמימות מעובדות ודברים שעושים רע לגוף (מקדונלד למשל...) לפני שבועיים שוב התחלתי טיפול אצל מרפאה הוליסטית, כי הגוף שלי לא ממש היה מאוזן לפני וודאי שלא אחרי הטיפול. מערכת העיכול שלי נשמעת כמו מבחנה במעבדה לכימיה (ממש שומעים אותה מבעבעת וזה די מביך באמצע מבחן כששקט מסביב) גלשתי.. בקיצור, המרפאה הזו כמו קודמה הציעה: לא לשתות קפה, לא לאכול חלב ומוצריו, לא לאכול קמח לבן. כן לאכול מלא: אורז, לחם, פסטה וכו´, הרבה ירקות ופירות, הרבה מים. אני גם ביקשתי בסוף הטיפול מהרופאה שלי להוסיף לבדיקות הדם השגרתיות מיפוי מינרלים וויטמנים והכל היה ממש טוב (בבדיקה הראשונה אחרי הכימו + הקרנות) בתאבון.

עמית2002

New member
אני לא אוכל צבעים

אני משתדל שלא להכניס לגוף צבעי מאכל. בזמן הכימו ראיתי מה הצבעים האלה עושים לגוף. הוא פשוט לא צריך ולא רוצה אותם! אז תתחילי לקרוא את התוויות. אני גם משתדל לא להכניס יותר מדי חומרים משמרים! תוספי תזונה- מחקרים מדעיים ממליצים על ויטמין C. A. כנוגדי חימצון , כלומר מחזקים את המערכת החיסונית. אני אישית לקחתי אותם תקופה ארוכה. זה לא מזיק. ביי עמית

flying zebra

New member
מה שעושה לך טוב

אני מאמינה שהגוף שלנו יודע מה טוב בשבילו ודואג לשדר לנו מסרים בהתאם (מתחשק לי משהו מתוק, מלוח, בשר, פירות וכו´). בטוחה שאם תפני אליו קצת קשב תגלי לבד מה נכון בשבילך. בהצלחה!

למעלה