מה שלומכם??? היה אחלה אתמול!!! הכרתי הרבה פרצופים שדיברתי איתם פה חודשים,וסוף סוף זכיתי לראותם!!! נהנתי מאוד,מאוד!!! אהה....ולמי שלא הבין,או שלא הספיק לראות אותי בתחפושת המלאה....אני הייתי הסבא!!!
חיחיחיחיחיחיחיייייייי ג`ג`ג`ג`ג`ייייייייייי שלייייייייי יפה שלי בובה שלי........ אוהבת אותךךךךךך מלא מלא מלא מלא מלאאאאאאא הכי מלאאאאאאאאאאאאא בובה מקסימה שלי.... מוווווואאאאאאאאההההההההההה נכון היה כייף?! חיחיחיחיחיחיחיחי
איזה כיף היה אתמול!!! אפילו מורני לא ידעה מי אני...כניראה ממש מתאים לי להיות זכר...פחחח אני g99,לא גי` גי`,לא גי`נה לא g,פשוט g99,מה יותר פשוט מיזה הא???? תפסיקו לשנות לי את השם שלי!!! למה לא התחפשת??? הא? בוגדת!!!
אני לא סבתא..... ואני g99 ולא ג`י!!!!!!!!! ו....אני אחלה....ואתה? למה לא הראת את פרצופך???...אהה...בעצם...אתה שדון...אז...כן היית...אתמול...ו...אופס!!!פחחחחחחחחחח מה שלומך?
אבל גררררררררר ענק ( של ליטון ) קספר מאד אבל מאד......סתםםםםםםםםםם חחחחחחחח צוחק חיחיחיחי.. אני בסדר גמור חומץ לימונים שלי...) וכן הייתי אתמול חחחחחחחחחח סתםםםםםםםםם לא ראית את התמונה שמתי למטה חיחיחיחיחי))
את ג`ינג`ה שלייייייייייייי ברור יפה שליייייייי ברור??!!?!?!?!? לא נורא אני אסביר לך עוד פעם חחחחחחחח סתם מאמית... סורי.....שלא..... התחפשתי...כי.... לא .... רציתי.... שהיו.... אי הבנות חיחיחיחי אני לא הייתי שפנפנת פלייבוי!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחח סתם לא משנה סיפור ארוך חיחיחיחיחיייייייייי חולה עלייך! G99 שלי ורק שלי!!!!!!!
לפי דעתי... חלה כאן טעות קטנה... את לא g99 חומצה קטנה ובלונדינית שליייייי את *g99 חחחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוקייה חיחיחיחי ולפי דעתי גם... את דיי חכמה.... ואת סתם עושה את עצמך יא בלודנה על החוף ב-ג`-ינס קצר ובנדנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עלייך מאמית אחת!
חחחחחחחחחחחחחח מאמית אני ב14:00 והלכתי לישון ב6:00 ו..... לא הלכתי לעבודה...ו......ו..... הברזתי להם ודפקתי להם ברזייה חחחחחח איזה צחוקייה ודיי עם החריזה חיחיחיחיחיחי