היי לכם אולי אתם יודעים על מה מדבר

please die

New member
היי לכם אולי אתם יודעים על מה מדבר

השיר karma police ? זה המילים ...הן גם דיי מפחידות אבל זה לא חשוב Karma Police Karma police arrest this man, he talks in maths, he buzzes like a fridge, he's like a detuned radio. Karma police arrest this girl, her Hitler hairdo is making me feel ill and we have crashed her party. This is what you get, this is what you get, this is what you get, when you mess with us. Karma police I've given all I can, it's not enough, I've given all I can but we're still on the payroll. This is what you get, this is what you get, this is what you get, when you mess with us. For a minute there I lost myself, I lost myself. Phew, for a minute there, I lost myself, I lost myself. For a minute there I lost myself, I lost myself. Phew, for a minute there, I lost myself, I lost myself

יצחק 77

New member
karma police

הנה התרגום : משטרת הקארמה, עצרי את האיש הזה, הוא מדבר בחשבון, הוא מזמזם כמו מקרר, הוא כמו רדיו מקולקל. משטרת הקארמה, עצרי את הילדה הזו, תספורת ההיטלר שלה מבחילה אותי וכבר הרסנו לה את המסיבה. זה מה שקורה, זה מה שקורה, זה מה שקורה, כשמתעסקים איתנו. משטרת הקארמה, נתתי כל מה שיכלתי, זה לא מספיק, נתתי כל מה שיכלתי, אבל אנחנו עדיין ברשימת המשכורות. זה מה שקורה, זה מה שקורה, זה מה שקורה, כשמתעסקים איתנו. לדקה שם, איבדתי את עצמי, איבדתי את עצמי. פיו, לדקה שם, איבדתי את עצמי, איבדתי את עצמי. לדעתי השיר עוסק בשלטון מושחת כמו של ימי הבניים או משהו כזה כשמישהו מתנהג קצת אחרת מאיך שהמשטר רוצה שהוא יתנהג הוא נענש\מנודה אולי הם מדברים על השלטון בעירק או משהו אבל שוב זה רק דעתי וקשה לפרש את השירים של יורק

snowtiger1

New member
...

הכוונה היא שכל אחד מקבל את מה שמגיע לו בסופו של דבר... זו גם המשמעות של הקליפ.

Latisia

New member
אני פירשתי את זה בצורה שונה...

לדעתי השיר מדבר על כך שהוא רוצה לאסור את כול מי שלא מוצא חן בעיניו- בבית הראשון את השיר שהוא לא מבין מה האיש מדבר וזה מעצבן אותו, בבית השני על הילדה עם התספורת של היטלר שגורמת לו להיות חולה (וואט אבר). לגבי הבית השלישי אני חושבת שהוא מתכוון שיש יותר מידי אנשים בעולם שדבר שטוח כמו שיער מעצבנים אותו והוא כבר "אסר" יותר מידי אנשים אבל זה לא מספיק. לבסוף הוא טום שר "for a minute there i lost my self". לדעתי הוא מתכוון שם שהוא עיבד את הראש שכך שהא חשב שזה מה שצריך לעשות לאותם אנשים.

kittycatbone

New member
דווקא לדעתי

i lost myself יותר מדבר על לאבד את עצמך, ואת הזהות שלך בכל העולם הזה... במיוחד אחרי הבית השלישי שמדבר על זה שאולי כל העולם הוא עולם של כסף וכאלה...

אם אני זוכר נכון...

השיר הזה נכתב... כאילו הם תמיד ישבו שם החבר'ה, וכשמישהו עשה משהו שהוא "לא כשורה" הם תמיד התבדחו שמשטרת הקארמה תבוא לעצור אותו... ומה השיר הזה אומר לי... לפי דעתי זה שיר על כוח.. ולפי דעתי ההשתמשות שם במילה "היטלר" היא לא סתם.. לפי דעתי הוא מתאר את כל מה שקרה שם עם המשטר הנאצי לא יודע אם בפרט, אך הוא מזכיר את זה.. ואת כל המשטרים האלה, גם שנוצרים בתוך החברה שלנו הפנימית, וגם במדינות... כאילו שיש למישהו כוח, וכולם נסחפים אל תוך אותו כוח וכמה שאתה לא משקיע מה שאתה נותן למען אותו כוח כבר לא מספיק, ובסוף באמת אתה מאבד את עצמך שם. הסבר די צולע, אבל זה מה שאני חושב:)

kittycatbone

New member
גם אני באזכור של

היטלר תמיד חשבתי על זה ככה. כלומר, להגיד היטלר בשיר, לפחות לדעתי, זה קצת גס להגיד (לא במובן הזה של גס..
), אז הוא בעצם בכוונה משתמש בזה, כדי להעביר הממ.. נו בקיצור את מה שאמרו פה מעליי

K i R i

New member
לדעתי

הקטע בקארמה הוא לתת לנו להרגיש טוב עם עצמנו ולהגיד לעצמנו שאם מישהו אחר פגע בנו עכשיו איזה משהו גדול ששולט על הכל יעניש אותו... (this is what you get when you mess with us) מן מנגנון הגנה שכזה.. יכול להיות שזה כדי להעיר אותנו מהמנגנוני הגנה האלה ולהראות לנו שאסור לתת למשהו עליון לשלוט עלינו ולחזק אותנו ככה. (וזה מה שקרה בעצם עם הנאצים)

למעלה