היי לכם.. אני כרגע כותבת מהבי"ח

my true colors

New member
היי לכם.. אני כרגע כותבת מהבי"ח

אחרי כשבוע של כאבים ותהיות , אשפזו אותי ונקווה שאני אצליח לצאת משם בקרוב. אממ.. היום סידרו לי את המחשב והאינטרנט בבית, אז שאחזור, אוכל לחזור לכתיבה שם. אז מה יש כאן? יש כאן מחשב במחלקה של אמא שלי <היא אחות> אז אוכל להיות הרבה על המחשב, שלא נשתעמם.. יש כאן אפשרות לכתוב ברוסית, אבל אני לא מבינה רוסית. ויש אותי. ביי בנתיים, אני!

my true colors

New member
../images/Emo32.gif למריה.. ולילדה.

הרבה זמן לא הייתי איתכם באייסי.. אבל היום אני כנראה יהיה בחדרי <אתן יודעות את הדרך..> אבל מאוחר.. אשמח לקרוא אתכן. מאוד! בחיבוק, שני

מריה...

New member
היי יקירתי

כרגע קראתי את ההודעות האחרונות שלך. תרגישי טוב יקירתי מחבקת אותך מכל הלב...אני מתגעגעת נורא מריה... נ.ב. את תהיי בחדר שלך הערב?

לא אשלח לך מכאן חיבוק

כי במילא עוד מעט תקבלי ממני חיבוק אמיתי, שלא בא דרך אייקונים או דרך מסך. :)

ילדה~

New member
שנייייייייייייייייייייייייייייייייי

יא.....אני כל כך דואגת......... מחבקת אותך מרחוק..... ואת בתוך הלב שלי עכשיו.... הלוואי ויכולתי לחבק חיבוק אמיתי עכשיו.... אוהבת מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד (תתיחסי רק להודעה האחרונה שיש לך באיי סי.....תתעלמי מהאחרות...) ילדה (שבריאה עלייך :) )

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שני יקרה...

מקווים שתרגישי טוב יותר במהרה.. שימרי על עצמך..ושיטפלו בך טוב! (((((שני))))))

my true colors

New member
אין לי מחשב בשבועיים האחרונים

מכך שאין לי איסיי.. אבל אחזיר אותו כשאחזור

שם ים

New member
קולוררררר

вщ лр рф кгчрб стофс. омомом רשמתי שגם לי יש רוסית במחשב, חהחהחהחה. לא בדיוק ברוסית, אבל האותיות כן, אבל, השותפה שלי דוברת רוסית, אז אפשר לבקש ממנה כמה שעורים ואח"כ ללכת לרופא שיניים ורופא ראש, ורופא... ואולי בעצם לא??? תרגישי טוב, מתוקה. ותחזרי אלינו בריאה במהרה, אוהבת, שם ים

למעלה