היי לכם, אשמח לקבל את עזרתכם

twinkle eyes

New member
היי לכם, אשמח לקבל את עזרתכם

ויעוצכם לגבי פריסה (שאני מקווה שעשיתי נכון, רק מלעקוב אחרי פריסות אחרות - תגידו לי אם טעיתי). אני מאוד מעוניינת - אבל לא בטוחה שזה הדדי. שאלתי את הקלפים: מה הפוטנציאל הזוגי ביני לבין X בחודש הקרוב? נער המטות מלכת הגביעים גלגל המזל 3 מטות 5 מטבעות האיש התלוי והסיכום היה אס החרבות. רב תודות וממתינה בסבלנות לפרושכם.

batgalim

New member
../images/Emo39.gifבוקר טוב

אנא הוסיפי רקע לשאלתך. תודה.

twinkle eyes

New member
רקע

היינו בקשר בעבר הלא רחוק והחלטנו על "פסק זמן". כיום אנחנו מדברים מדי פעם ולא יותר - סתם שיחות של מה נשמע. אבל יש לי הרגשה ששנינו קצת חוששים להעלות את הנושא הרגשי והעיקרי.

batgalim

New member
פירוש -

מה - נער המטות הפוטנציאל - מלכת הגביעים הזוגי - גלגל המזל ביני - 3 מטות לבין איקס - 5 מטבעות בחודש הקרוב - האיש התלוי סיכום - אס החרבות. עפ"י הפריסה נראה שאיקס לא ממש מעוניין לחזור ולהיות איתך בקשר רומנטי, את אמנם מגיעה ממקום מאד אופטימי אך אינך בודקת ב"ציציות"... לא שואלת את הבחור נקודתית ומעדיפה להשאיר את הדברים באויר. הפוטנציאל מראה על חיפוש האמת בתוך עצמך, ניתוח הדברים והתחבטות בינך לבין עצמך, יש לך עדיין רגשות אליו, ואת מוכנה לעשות את הצעד הראשון לקראתו, אך האמת היא שבאם תחליטי לקחת את העניינים לידיים די תתאכזבי - ואולי אף תוותרי על הקשר הטלפוני הידידותי ביניכם.

twinkle eyes

New member
זו אני ממשחב לא שלי...

זה מהה שקורה כשלא מקצים אינטרנט לכולם במקום עבודה... תודה - נראה לי שאפתח עמותת "שברון לב"

צ ל י ל 8

New member
דרך אגב-לגבי מחשב לא שלך...

אין צורך שלכל אחד יהיה מחשב משלו
כל מה שעלייך לעשות זה להחליף למעלה שם משתמש. פשוט מאוד.

blackcat2

New member
אין פה לא רוצה אלא לא יכול../images/Emo13.gif

וזו דעתי. 5 מטבעות מעיד על אדם שמתקשה בזמן הנוכחי להיות בקשר של נתינה וקבלה. את היית מעוניינת לחזור למצב של עסקים כרגיל (3 מטות) אך הוא מתקשה לעשות את המעבר. הקשר הזוגי בעיניו נתפס דרך גלגל המזלות- גורלי בעיניו, כך ניתן להניח, אולם בו בזמן כולל בחובו אפסים ודאוונים מטורפים. הפוטנציאל המאופין ע"י מלכת הגביעים מעיד על קשר בעל תעצומות נפש ומעמקים אולם בו בזמן על מערכת הסתרה והפנמה. כך שהקשר החזק קיים אולם הוא נסתר במידת מה וזאת בהמשך לענין 5 המטבעות שאפיינו אותו. החודש הקרוב הוא לא יקדם קרבה. (התלוי) הוא מבקש להמתין ולשקול את העניינים באופן רציונאלי לכאן ולכאן (אס החרבות) מה את אומרת?

twinkle eyes

New member
זה נשמע כמו מישהו על

סחרחרה רגשית! וזה לא הרושם שהוא עשה עלי. אבל מאוד יכול להיות. השאלה אם קשר כזה באמת מתאים לי. לא הייתי רוצה לחיות עם אדם שהוא moody. למרות ששוב, כשהיינו בקשר הוא דווקא נתו רושם של מישהו מאוד בשליטה. גם בעבודה וגם ברגשות. המרחק הפיזי הוא בעיקר הגורם לפסק זמן שלקחנו. בכל מקרה - תודה רבה לכן.

blackcat2

New member
הי../images/Emo41.gif

אדם יכול למרות יציבותו להיכנס לתקופה בה הוא מבקש לתהות לגבי המשך דרכו. מי מאיתנו לא היה בתקופה מרה בחייו שהוא התקשה לתת מעצמו לקשר זוגי? אנשים מתמודדים עם עניינים אישיים וזה משפיע על יכולותיהם להעניק מעצמם וזה בסדר. עד שלא תמלא את מאגריך לעולם לא תוכל לתת מעצמך ובזה אני מאד מאמינה. זה בעיני לא מעיד על מודיות אלא על זמן שאתה מבקש להתרכז בעצמך ובהחלמתך וזה לגיטימי.

למעלה