היי לכם זו שוב אני

• פותח הנושא ELY
  • פורסם בתאריך

ELY

New member
היי לכם זו שוב אני

שבתאי מזל טוב!! (קצת באיחור אבל עדיך מאוחר מאשר לעולם לא) יש לי שאלה מטרידה אותי מאוד.. שילוב של אופק במאזניים וירח בסרטן יכול להצביע על כך שהבן אדם חסר ביטחון עד כדי חרדה חברתית? לי יש את השילוב הזה ואני פשוט מראה לחברה שאני עדינה מידי ... (השמש שלי תאומים ואני לא ממש כזו אבל לחברה אני מראה כך), לאנשים אני מרגישה צורך להיות נחמדה, ולא יכולה להגיד ``לא``. מה עושים כדי לשנות את המצב הזה? זה קשה...

אכן אופק מאזניים וירח סרטן

לא יכולים להגיד: ``לא!``. אבל אין שיעור שאי אפשר ללמוד... :) להכיר בבעיה זו חצי דרך.. יש אנשים שאפילו לא מודעים לבעיות שלהם.. כך שאת כבר בדרך הנכונה! פשוט תעבדי על עצמך.. זה לא ייקח יום, גם לא יומיים.. אבל כשתצליחי, תוכלי להסתכל על עצמך בגאווה בראי, ולומר: ``הצלחתי! עשיתי זאת!``

sharon91

New member
היי, שבי..

אם אנחנו כבר כאן באותו זמן.. יש לך אייסיקיו?

גב

New member
היי שבי

long time no see מה שלומך יקירי? אני במנוחה קלה, מעכלת את התשובות ומכינה שאלות חדשות... אז דבר ראשון, איך מתחברים ל ICQ ? וגם, ראיתי את האתרים עם התוכנות להורדה שנתת. באתר הראשון (לא ה-5.4), איזה מהתוכנות מומלצת? ד``ש

ICQ 2000b - download

האיי סי קיו הוא תוכנה אותה צריכים להוריד (מה שלוקח כחצי שעה).. אפשר להוריד אותה מהאתר הרשמי של איי סי קיו... אבל שם יש כל מיני תתי שלבים מיותרים - כך שעשיתי לך קיצור דרך.. פשוט תלחצי על הלינק שמצורף... חכי כמה שניות וההורדה תתחיל. כשתסיימי להתקין - תני לי את המספר והכינוי שלך, ואני אצרף אותך לרשימה שלי... כך תוכלי לראות מתי אני מחובר ונוכל לדבר. באיי סי קיו אפשר גם לשלוח קבצים כגון מסמכי DOC, קבצי oudio ותמונות ועוד כל מיני פונקציות נחמדות :)... -בהצלחה- שבי :)

ELY

New member
אבל...

אני מנסה כבר שנים רבות לעבוד על זה אבל זה פשוט קשה... בתקופה האחרונה אני מצליחה אבל.. או שאני תקיפה ואומרת ``לא`` בעצבים (ואז אני מרגישה שאני רעה) או שפשוט אני מרגישה צורך להיות נחמדה וממש מסתכלת על כולם מנמוך.. ולי נראה שזה בגלל שאין לי אף כוכב באף מזל אסרטיבי (כמו טלה, אריה). בכל מקרה תודה שבי.. אתה צודק..

אין דבר העומד בפני הרצון

אך מה קורה שיש רצון ודבר לא עומד ;-) (סתם.. לא קשור... בכל אופן, בהצלחה!) שבי :)

למעלה