היי לכם....חדשה!

היי לכם....חדשה!

אוקי.אז שלום נעים מאוד אני בת 15 מהשרון, מאז ממ...שהייתי בת 13 היה לי בראש רצון לקטע עם בת, וחשבתי שאני סתם מתלהבת, כאילו אני מושפעת וסקרנית ושטויות כאלה, ושאין בזה שום משיכה אמיתית לבנות או נטיה מינית אמיתית. כי אני מסתכלת על בנים ונמשכת לבנים אבל בזמן האחרון, מתחילה להיות רצינית לבנות. מוצאת את עצמי מחפשת מישהי, מפנטזת, מתגרה מבנות... ועוד לא קיים ביטחון שאני אכן בי, עדיין מהססת וחושבת שהכל בראש שלי. וזהו. אם מישו מבין מה עובר עלי זה יהיה נחמד...!
יום טוב לעזאזל על המחבל המניאק הרוצח.
 

LeeCooper69

New member
תני קצת זמן..... וברוך הבא!!!

חכי קצת... וגם אם את דו... אל תבהלי, זה דיי נחמד.... וזה לא יהרוג אותך.... אני, אישית, לא יוד איך היו נראים החיים שלי אם לא הייתי הומו... אני חושב שהייתי עוד בתול, לא הייתי רוטאה בחיים שלי מועדון, לא הייתי נכנס לכאן, לא הייתי מתאהב פעמיים, לא הייתי נוסע לכלמיני מקומות, היו מתאבדים 3 אנשים ולא היה לאמא שלי על מה לבכות (???).... בכולופן, אם את דו, מזל"טים, את יכולה להנות משני העולמות... אה, כן... וברוך הבא
 
שאלה ל....כולם

תהיתי, מתי ידעתם בוודאות שאתם לא סטרייט? כאילו, זה היה איזה ארוע מסוים שגרם לכם להיות בטוחים? או זה פשוט לאט לאט הפך להיות עובדה?
 

TwelveEyes

New member
היי סטלוש! וולקאם! ../images/Emo24.gif ../images/Emo34.gif

היה לנו שרשור שלם על זה. תחפרי קצת בארכיבים.. אהה, אני יכולה להגיד שאני התחלתי לקלוט את זה רק כשהייתי בת 14 ונישקתי (בטעות) בחורה במסיבת סילבסטר ואהה.. נהניתי מזה. במבט לאחור, היו המון דברים שרמזו... והיו המון תקופות שחשבתי שאני לסבית.. עד שבא הבויפרנד הראשון שלי.. ואחריו השני.. ואחריו השלישי.. ואחריו מי שחשבתי שהייתה הגירלפרנד הראשונה שלי, אבל זה סיפור ארוך.. ואחריה סטוצים למיניהם, עם שני המינים.. ואיפשהו בדרך קלטתי שאני בי.
 
למעלה