היי לכם חובבי 'גולשים' יקרים !

• פותח הנושא moe7
  • פורסם בתאריך

moe7

New member
היי לכם חובבי 'גולשים' יקרים !

וואו ! זוהי סדרת המופת אליה הייתי אדוקה מאז הופיעה לראשונה בארץ... פשוט מדהים. שמחה שסופסוף נמצא פורום לדיסקוסי ענייניה בעברית.
מרים א., 17, ת"א.

moe7

New member
מהם הפרקים הזכורים לכם ביותר ?

ואלו אהבתם ? ...כמובן שהקאסט המקורי היה הטוב ביותר, לצערי הכימיה הנהדרת נהרסה באופן מוחלט לאחר שנפטרו מג'רי אוקונל- שהיה פחות או יותר, גרעין הסידרה

Lu Tze

New member
לדעתי המפתח להצלחה היה

מקס, קווין ו-וויד. וחלקית גם רמי, למרות שהוא היה קומיק-רליף בעונות הראשונות (אח"כ הדמות שלו התפתחה, אבל זו לא הנקודה). היה לנו את הגאון המורד, הפרופסור הבריטי, הבחורה וה"אתני", ברגע שהתחילו להתעסק עם המשוואה הזו, הכל הלך לעזאזל.

net net

New member
כן! כן! כן! ושוב- כן!

בדיוק מה שאני חושבת! בגלל זה העונות הראשונות (לפני מותו של הפרופסור..) הכי יפות, לא משנה כמה העלילה התפתחה, זה פשוט לא אותו הדבר!

lennie

New member
קודם כל אני באמת שמחה

שפתחו פורום על גולשים בזמן , לא חשבתי שהרה אנשים רואים את הסדרה. חשבתי שאני הפריקית היחידה של הסדרה. ודבר שני אתם צודקים העונות האחרונות של הסדרה ממש לא משהו, ואין על העונות הראשונות עם קווין ,וויד ,רמי ופרופסור

JaWbreaker15

New member
נכון

ההרכב הראשון היה הכי טוב. לא ממש אהבתי את מגי. הסדרה התחילה ממש ממש להדרדר לפי דעתי זה עם כל הקטע שקווין מגלה שאמא שלו היא לא באמת אימא שלו, והוא יוצא לחפש את קולין, ובלה בלה בלה. ג'ירי סתם הכניס את זה לסדרה כדי שאח שלו ישחק או משהו. קטע מעצבן. יעל

למעלה