היי לכם...חזרתי מניפוח

היי לכם...חזרתי מניפוח

עכשיו הגעתי הבייתה מהניפוח הראשון שלי. עשיתי באסותא ובאמת שלא היה ממש נורא. סתם הייתי בלחץ...פחדנית שכמוני. פגשתי את זואי שעושה היום את הניתוח. היא נכנסה ראשונה ...מקווה שיעבור לה מהר וכמובן בהצלחה. טוב, אורחים בדרך אלי אז ביי בלילה. יעל

SARA120

New member
הי ../images/Emo135.gifנכון שלא היה נורא?

עברתי לפני שבוע והרגשה נורא מוזרה יש אחר כך.. מרגישים טוב-כאילו הכל כרגיל ,לא כמו אחרי הניתוח שהכל כואב,וה"הפתעה" מגיעה שמכניסים משהו לפה.פתאום לא עובר! חויתי זאת על בשרי וכדאי להזהר למפרע ולהצמד להוראות. דרך אגב,אילו הוראות קיבלת להמשך תזונה? המשך ערב טוב
שרה

היי שרה

באמת הרגשה מוזרה , מין לחץ בין החזה במיוחד שיושבים לא זקוף.גם אצלך? אני האמת פחדתי מאד. הייתי ממש בלחץ והאמת שזה לא היה כ"כ נורא כלומר הרבה פחות נורא ממה שחשבתי שזה יהיה אבל עכשיו כאמור יש לי הרגשה מוזרה. שעה אחרי הניפוח חששתי מים לשתות או ללעוס מסטיק אולם עד עכשיו שתתי כבר 5 כוסות שתיה. ד"ר אבינוח אמר לי היום ומחר רק נוזלים ואח"כ כמו בהתחלה...כלכלה נוזלית ובהדרגה. איזה הוראות את קיבלת? אצל מי עשית את הניתוח ? ומתי עברת ניפוח? (המון שאלות נכון?)

SARA120

New member
בקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

אז ככה, קודם כל נגמרה לי השינה..(דודי שינה וכאלה..) עברתי את הניתוח אצל סובחי באסותא לפני חודשיים וקצת,ניפוח לפני שבוע. לא קיבלתי הנחיות מדויקות לתזונה של אחר כך והזימון נעשה בשלט רחוק. יומיים שתיתי ועוד יום כלכלה נוזלית וביום הרביעי כבר חטאתי ובגדול!! נורא נלחצתי כשנתקע לי..(מה,זה רדיו???...) אז עכשיו אני ילדה טובה,גבינה ואשל ומרק ובצהרים כדור בשר במרק וירקות מבושלים.
שרה

היי...אני רעבה!!!

8 חודשים לא הרגשתי רעב והיום אני "מתה" מרעב. משונה לי. כבר שכחתי את רעש והרגשת קיקורי הבטן של רעב , אבל אני לא אוכלת - עד מחר.רק נוזלים. כמה ירדת סה"כ? אני היום בדיוק 20 וגם היום סופסוף נפרדתי ממשקל בין 3 ספרות - אני מקווה לתמיד. שיהיה לך יום מקסים יעל

RomiVais

New member
מזל טוב גם לך שרה!! ../images/Emo65.gif

בהצלחה ותשמרי על עצמך!!!

RomiVais

New member
יעל יקרה - מה שלומך??

מזל טוב לפרידה ממשקל בעל 3 ספרות
אני ממש ממש שמחה בשבילך!!! מקווה שהיום את כבר לא סובלת מרעב ושהכל טוב אצלך תעדכני ושיהיה לך סוף שבוע נפלא רומי

היי רומי...שבת נפלאה לך

אצלי ממש בסדר. כבר לא רעבה. אכלתי מעדנים ומרק עם קצת בטטה. אני עדיין חוששת לאכול דברים קשים יותר אבל לא יכולה להגיד שאני רעבה.

למעלה