היי לכם יקרים יום ניפלא

chips

New member
היי לכם יקרים יום ניפלא

היום שמש זורחת ציפורים מציצות אחחחחחח life is wonderfull
יושבת בעבודה (בוסית שלי בחו´ל) מוזיקה בwalkman וטוב לי

......

כן אולי אבל לא לכולם יש חיים נפלאים.......אני לדוגמה חזרתי אתמול מהיום יחד שלנו....(יום שנשארים כל השכבה בביצר) לא תענוג ממש אבל היה נחמד.......אז עכשיו שקמתי......יש לי גב וידים וכל הגוף שלי טפוס....ואני גם צרודה......אבל זה כיף.... אז .....זה לא יום כזה ניפלא אבל הוא נחמד ...כי אני לא לומדת היום.... עדן

chips

New member
צודקת

אני לא משלה את עצמי יש עליות וירידות בחיים. לא תמיד הכל אחלה אבל הרבה תלוי באיך אני רואה את הדברים. כל דבר יכול ללמד אותנו על עצמנו . יום קסום לך ולכולם אני

deep ocean

New member
ואוו!!!!!! ../images/Emo45.gif

עושה לי טוב לדעת שאת מאושרת!!!! יפה!!!- מה גרם לשינוי? בהקשר של שאלתי אז- מה גורם לך להרגיש טוב? אני יוצאת מהבית, אז אחזור רק יותר מאוחר לקרוא את התשובות... חיבוק :))

chips

New member
היסנפתי tea packs

סתםםם קמתי במצב רוח כזה . היסתכלתי דרך החלון בחדרי , ישבה לה שם יונקת דבש חמודה . שרה לי שיר נחמד. חייכתי לעצמי נשמתי אוויר צח וחשבתי לעצמי החיים יפים

חוכמית

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo55.gif

אני כל כך שמחה. אכן החיים תמיד יכולים לחייך אלינו אם רק נרצה.

chips

New member
Thanx

אם כבר אז כבר. טוב יש לי טובה קטנה לבקש. אני לא אכנס יותר מידי לפרטים אבל ככה .אני עובדת על פרויקט אינטרנט ואני מחפשת אנשים(מתנדבים) בני 20+ עם זמן על הדיים ושאוהבים לעזור . שלמדו מדעי הנפש ,חינוך ליותר פרטים תכתבו למייל שלי [email protected] אני אבדוק בערב בתודה מראש גמר חתימה טובה

למעלה