היי לכם...יש לי שאלה

• פותח הנושא CF15
  • פורסם בתאריך

CF15

New member
היי לכם...יש לי שאלה

פיספסתי את העונה הראשונה וגם כן את השנייה.. ועכשיו בימי שבת אני צופה בעונה הראשונה ומיותר לציין שהסאמר של עונה ראשונה שונה לחלוטין מזו של עונה שלישית אפשר לקרוא לזה ממעיין ספוייל למרות שכל העונות נגמרו מזמן אבל איך סאמר כ''כ התרככה? מה קרה לביץ' הפאקצי שלה?

Dark and Twisty

New member
עונה לשאלה

מן הסתם למי שצופה בפעם הראשונה בעונה הראשונה, מומלץ לא לקרוא. סת' שינה את סאמר, והיא גם התבגרה... בעונה הרביעית בכלל שמים לב לשינויים בה... כולנו משתנים ומתבגרים... וגם סאמר

jess r

New member
היא לא היתה כזו ביץ'

במיוחד כשהיא הסתובבה בחברת אנשים שהם לא החברות שלה, היא התנהגה דווקא לא רע.

CF15

New member
היא הייתה פאקצה לגמריי!

איך שהיא התנהגה ודיברה ליייק שיואו כזה ובכלל היחס שלה לסת' בהתחלה והעובדה שהיא שמעה שראיין מצ'ינו ואמרה "איייוווווווו" היא הייתה בעעע למדיי.. :\

jess r

New member
זה לא לגמרי מדויק

היא התנהגה ככה לייד אנשים מסויימים. היא היתה... צבועה. וכמובן שהיא עברה שינוי כמו כל אדם שמתבגר, אבל בנוסף ראוי לציין שחלק מההתנהגות הנוראית שלה נבעה מהאנשים שאיתם היא הסתובבה ולא... הגיעה לגמרי ממנה. זאת הדרך הכי טובה שמצאתי לנסח את זה. אבל בכל אופן - היא באמת היתה נוראית
שמים לב במיוחד כשצופים בעונה הראשונה הרבה זמן אחרי הצפיה הראשונה ושוכחים כמה היא היתה שונה וזה פתאום בולט כל כך.

slry

New member
היא היתה מצחיקה(ewww)

אני דווקא מאוד אהבתי אותה בעונה הראשונה. דרך אגב היא אמורה לעוף אחרי פרק 7(T.J) אבל בגלל שהצופים התאהבו בה וסת ביחד היא נשארה

xX DaNa Xx

New member
../images/Emo175.gif תחשבו איך הכל היה יכול להיות שונה...

אם היא הייתה עפה בפרק 7...

למעלה