היי לכם.... יש לי שאלה....

היי לכם.... יש לי שאלה....

יש לי כלבה....(כבר 10 שנים) וכל שנה שולחים לנו מכתב לשלם לערייה, לעשות לה חיסון כלבת... עכשיו פתאום שלחו מכתב שרשום בו שצריך לשלם איזה 60 שקל יותר כי חובה לעשות להם גם שבב אלקטרוני........ מזה אמור להיות?? איזה שבב זה? איפה שמים את זה??. זה במקום המעויין הזה שקשור לרצועה ויש עליו מספר?. תודה-איילת

natalyrst

New member
אממממ....

לגביי השבב, אני חושבת שאין לך ממש ברירה. אני יודעת שזה נשמע מפחיד, אבל זה יכול לעזור לך במקרה שהכלבה שלך תעלם... לגביי החיסון, את גם חייבת לעשות את זה. גם מבחינת החוק וגם מבחינתך

faith2

New member
ו...

אם היא תהיה בידיי העירייה, אז הם ידעו מי הבעלים...ולא יהרגו כעבור זמן אותה...עדיף לעשות

זיו25

New member
שלום לאיילת היחידה

השבב ניתן לכלב בתהליך מהיר שאינו מכאיב, ולוקח בדיוק 2 שניות. הוא מסייע לאיתור בעלי הכלב במידה ואחד מהם (הכלב ו/או הבעלים
) הולך לאיבוד, ע"י הפרטים שנמצאים על השבב. 60 שקלים הם סכום סביר, ואף חד פעמי, כך שאני לא חושב שזה נורא. וחיסון הכלבת הינו חובה, כך שעל כך אין עירעורים. וזה לא במקום המעויין, המעויין הוא רשיון הכלב. בברכה, זיו.

תודה

לא חשבתי גם לוותר על חיסון כלבת! אנחנו עושים לה כל שנה. אבל עדיין לא הבנתי.... איפה שמים את השבב?? בתוך הגוף? זה כמו בסרטים.....

למעלה