היי לכם צריכה עזרה ודחוף

זיוי ..

New member
היי לכם צריכה עזרה ודחוף

היי אני זיוי מצ`וטטת קבועה בחדר נשואים/ות למעלה מ 7 חודשים ומאוד נהנהת משהותי שם אך למרבה הצער ישנו אדם שמכנה את עצמו היווני או הייוני ולאחרונה שץ הוא מציק לי כל הזמן התלוננתי ועוד רבים התלוננו מהחדר נכון שקיבלתי עזרה מהנהלת תפוז כימעט שהגשנו תלונה למשטרה אך ללא הועיל הוא שוב חוזר מקניט ומקלל בפרטי ובכללי ד``א אני משתדלת לא להכנס כשהוא נמצא וגם כל הזמן צריכה להחליף שמות בגללו ואם אני כבר בחדר והוא מגיע אז איזה גועל ממש גועל הרבה אנשים מכירים אותי שם וחבל שהוא מקלקל לי ולכולם את האווירה החברים שמכירים אותי מנסים כל הזמן לעזור אני פשוט לא יכולה לכתוב שום דבר כל הזמן אני צריכה להתחבא ממנו וחלילה לכתוב משהו בכללי אפילו שלום או היי לחברים אני לא יכולה לכתוב לצערי הוא מיד מקלל אותי כאילו אני חברתו או אישתו ****** ודבר חשוב ביותר ********* **** מדוע **** אין שומרים כשצריך אותם ***************************************** יש לי מס` נייד של מישהי חברה של אחד השומרים ורק לה אני יכולה לקרוא וגם אז היא לא יכולה לעשות שום דבר כי היא לא כחולה ואז היא קוראת לחבר שלה שהוא כחול והוא עוזר מעט ד``א מכחולים הוא נרתע ומתנהג יפה כשרואה אותם הוא פתאום הופך לאדם אחר ונחמד אז אולי ניתן להציב שומר קבוע אפילו לא אנושי אולי כך ירגע למשל כמו שהיה פעם רובוט חיפוש אוקי ליתר פרטים ניתן ליצור איתי קשר בצ`ט או בפורום נשואים/ות מקווה שתוכלו לעזור לי וליתר החברים בחדר תודה המשך יום נעים ושקט לכולנו זיוי

היי זיוי

אני מצטערת לשמוע ששוב היווני מציק לך... וצר לי שאין באפשרותי להיות בצ`אט כמו קודם... אבל אני ינסה שוב לעזור לך במגבלות הזמן שלי.... אני בהחלט ישתדל... דרך אגב אין לי כבר את הטלפון שלך אם תוכלי לשלוח לי אותו למייל שלי אני אשמח מאוד. המייל שלי: [email protected] בהצלחה ליהי נ.ב. הוא מציק גם לכחולים לא רק למצוטטים

זיוי ..

New member
ליהי האחת נשמהההההההההההה

היי צהריים טוביייייייייייייייים לך יקירתי אוי את יודעת איך הוא נכון ? איש מגעיל ממש כבר נימאס ממנו הוא לא קולט את מס` הטלפון אשלח לך בכייף והמון תודה על הרצון לעזור אני מודה לך מקרב לב ואני מבקשת עיזבי את זה טפלי בבנך התינוקי החדשי הנה חיבוקי ממני[---------------*_*---------------] ענק ענק לשנייכם אוקי ליהי אני יוצאת עכשו לבניי המקסימים יש לנו `` משאל טוק `` וכמובן ארוחת צהריים אז נשמה שוב תודה לך שלך אוהבת זיוי

*קסנדרה

New member
זיוי היקרה בעניין היווני

זיוי ליבי ליבי עלייך, היווני הוא המכה האחת-עשר למכות מצריים. בעניין השומרים, תמיד נוכחתי בחדר בשעות שהשומרים האחרים לא היו, הוזעקתי ובאתי מיד. לאחרונה יש תואם היווני מחדר נשואים נשואות שמו רוקוקו והוא מחדר 50 פלוס, אז מה שהיווני עשה לך רוקוקו עשה לי וממשיך לעשות לאחרות בחדר, אך ההבדל ביני לבינך, שאני הורחקתי ורוקוקו נשאר !!!!!! נשמע מוזר ?????? כן, לפעמים זה מוזר. אני עזבתי את הצ`אט לחלוטין, אבל קסנדרה מסתובבת, מקללת ומנבלת את הפה בכל הזדמנות, נגד הרבה חברים. והרי לך האבסורד. ליבי ליבי עלייך, אני מקווה שבהנהלת תפוז יחליטו לחסום אותו, הגיע הזמן. קסנדרה

זיוי ..

New member
יו את גדולה *קסנדרה

תודה על התגובה חמודה אני לא ילדה אני בת 42 אני מאוד נהנת להיות בצ`ט וזה אומר לפעמים 24 שעות כן 24 שעות אני רואה בצ`ט כבית נוסף שלי אבל חבל שיש את היווני הוא נלחם איתי מלחמה פסיכולוגית ואף שומר או ילד מהם לא יכול להבין את זה אפילו בעלי מודה לעינינים האלה עם היווני שיתפתי את ליהי ודקל חשבתי שזהו נגמר הסיוט אך לא כמה מצער האמיני לי הוא כל הזמן מקלל אותי ובעיקר בפרטי או שלפעמים הוא מתחזה למכריי ואני עירנית מאוד ומיד מגלה זאת השבוע הוא היה רקדן ונכנס לפרטי של חברה שלי ואמר לה שהוא רוצה להיות איתי בקשר כשהוא מתחזה לרקדן תביני אני מייד פניתי לרקדן האמיתי ודיברתי איתו על כך לא היה ולא נברא כי את רקדן האמיתי אני מכירה טוב אני קצת עייפה אני מקווה שיהייה לזה סוף אחרת בעלי ואני ניסע אליו הביתה ונשתיק אותו ואת זה אני לא כל כך רוצה ד``א גם אני עשיתי פסק זמן מלהכנס לצ`ט והייתי כל הזמן בפורום כי שם הרגשתי מאוד נוח ובלי הצקות תודה על ההקשבה שלך זיוי

*קסנדרה

New member
שמחתי לתת כתף זיוי

זיוי אני אמנם כבר לא בצ`אטים בגלל אותן בעיות. אך אחת לכמה ימים או שבוע נכנסת לדקות ספורות ואת יודעת מה קורה ?????? אם רוקוקו שזה בעצם היווני שלך ולי יש את רוקוקו, אני עונה לו בשפה שלו, אולי זו הדרך, הרי שתיקה לא הועילה. קסנדרה

למעלה