היי לכם, שאלה לי...

Lola85

New member
היי לכם, שאלה לי...

מישהו מכם יודע היכן אני יכולה למצוא מעצב גרפי מוכשר המתמחה בעיצוב/ריטוש צילומי ביוטי...? אני יודעת שזה פחות קשור אבל מכיוון שזהו פורום ריטוש החלטתי לנסות כאן.. תודה

Nienna17

New member
עיצוב וריטוש צילומי ביוטי לא קשור?

באמת? אולי המונחים אצלך לא מסודרים נכון, ואולי כוונתך לא ברורה - אבל זהו פורום העוסק בכל הנושאים הקשורים לריטושי תמונות אם זה ביוטי או הסבתא הזקנה. האם את מתכוונת אולי לכל העסק של קטלוגי אופנה? בכל מקרה, את יכולה להביא דוגמא לעבודה אליה את מתכוונת.

Lola85

New member
:חחח אני יודעת..כנראה לא הסברתי את עצמי כראוי

סליחה.. אני מחפשת מישהו שיהיה מוכן לעשות עיצוב/ריטוש לתמונות לבוק ויקבל עבורן קרדיט... ושאלתי את זה מכיוון שאני מחפשת מישהו שידע מה הוא עושה ולא מישהו שלא מבין בריטושי ביוטי אלא רק מתיימר.. אגב שלחתי לך למייל דוגמא מזמן אבל זה משהו שהיה עבורי ולא לבוק יש לי תמונות אחרות שהולכות להכנס לבוק ורציתי לעצב אותן..

Nienna17

New member
אנ ייודעת ששלחת לי ../images/Emo3.gif

אמרתי לך שאני לא בטוחה מתי אני אמצא זמן לרטש אותן, וזה יכול להיות עוד הרבה זמן - אבל אני אעשה אותן
. בכל מקרה, את יכולה לשאול פה, לפרסם בלוח. אבל השאלה היא כמה תמונות את צריכה לריטוש בשביל הבוק שלך, כי לרוב, לא תמצאי אנשים שירטשו 10+ תמונות רק בשביל מתן קרדיט. ריטוש אחרי הכל היא עבודה, ועל עבודה משלמים.

Lola85

New member
מצחיקולה בא-רור שתעשי אותן בזמנך הפנוי../images/Emo6.gif

אמרתי זאת עוד בהתחלה! ולגבי התמונות לבוק-זה כ-5 תמונות אולי אפילו פחות... ואין לי בעיה לשלם אני פשוט רוצה מישהו שמבין מה הוא עושה.. כבר שילמתי למישהו על עבודה חאפריסטית וסתם התבאסתי בגלל זה באתי להתייעצות עם הפורום המומחה

Nienna17

New member
לא קשה למצוא אנשים שמבינים מה הם עושים

השאלה היא האם את תיהי מוכנה לשלם או שאת מחפשת עבודה בחינם. עבודה בחינם מביאה איתה השקעה באותו יחס. אבל לא חסר גם מרטשים בתשלום שלא יודעים מה הם עושים, או עושים את זה בצורה מחרידה. בכל מקרה, את יכולה לחפש פה, אולי להעלות את התמונות ואולי אפילו תקבלי תוצאה טובה, או שאם את מחפשת מרטשים בתשלום גם מהם לא חסר. גם - בנוגע לבעיה שלך אם איכות המרטשים, הייתי ממליצה לך לבדוק קודם כל עבודות מסויימות של מרטשים לפני שאת פונה אליהם ומשלמת להם בתמורה לעבודה. המלצה זולה שלי : אינסה. את תוכלי למצוא אותה בלוחות הפורום. או שאם את רוצה את מוזמנת לפנות אלי, אבל אם כן אז בפרטי - זה לא מקום לדיון כאן.

יש כאן אחת שעובדת בתור גרפיקאית במעריב רק

שכחתי את הכינוי. היא בטח לא תיקח כסף כי היא מרטשת פה להנאה..

Lola85

New member
הבנתי,אז קודם כל תודה רבה! :)

ואני מבקשת שלא תפרשו את דברי כמזלזלים כלפי הפורום המקסים! פשוט לא רציתי לפרסם את התמונות לעיני כולם (במקרה הזה לאנשים סמויים מסויימים בפורום כי כבר היה לי מקרה של גניבת זכויות...) בגלל זה לא פרסמתי..

למעלה