היי לכם, שוב אני...

NiR AbR

New member
היי לכם, שוב אני... ../images/Emo29.gif

מה שלומכם בימים האלה? איתי לא הכי טוב האמת, אני די מדוכא...
נמצאה מין בלוטה מתחת ללסת (לימפה או רוק, לא ברור) שקצת נפוחה. הרופאה אמרה שאותה זה לא הכי מדאיג, אבל אותי זה מאוד. כל הזמן אין לי תחושה טובה, ואני כאילו מחכה שהמשהו הרע הזה ינחת כבר. אני מרגיש שאני הולך לאיבוד קצת בתוך כל הפחדים האלו שיש עוד משהו ו"מה יקרה אם באמת יש משהו" וכל מיני דברים בסגנון. אני מניח שזה קצת אופייני למצב הזה, אבל אני באמת מרגיש שאני "טובע" בזה. בכל מקרה ביום חמישי עוד ביקורת אצל הרופא (כי הספירת דם לא משהו, קצת נויטרופניה ודברים כאלה) ואחרי זה אמורים לקבוע עוד בדיקות וגם סיטי שמבחינתי ממש חשוב לי, ולמתחים שיש לי. אני מרגיש לא נעים שבזמן האחרון יוצא לי לכתוב כשרע לי, בסך הכל זה לא הכי תורם. מקווה להרגיש יותר טוב (ושבאמת יהיה כבר טוב) ואז מבטיח לכתוב גם דברים משמחים!
המון בריאות לכולם ולילה טוב! ניר.

ornusha

New member
הכי חשוב- להירגע...

אני חושבת שלמרות שיש רופאים ויש רופאים, אם הרופאה שלך לא מודאגת אין לך מה לדאוג... גם אני במקומך הייתי מודאגת, הרי בכל זאת אתה יודע מה זה וכבר סבלת לצער כולם. אבל הדאגה רק הורסת לנו את הנאות הקטנות בחיים. לפי דעתי, עם כל הקושי שבדבר, תנסה להניח לדאגות בצד- הרי אתה לא יודע מה זה וזה גם יכול להיות משהו קטן כמו דלקת (הלוואי!!!). אז זאת העצה שלי: שים את כל הדאגות והחששות בצד ותנסה להנות ממה שיש. תדאג רק שאתה יודע שצריך!!! המון בריאות

NiR AbR

New member
תגובה

כן, אני יודע שזה מה שבעיקרון אני צריך לעשות. גם אני אומר את זה לעצמי. אבל הקטע שזה לא ממש עוזר... אני לא מקשיב לי :) זה די מתיש הקטע הזה... תודה לך!

ניר ../images/Emo24.gif

חשיבה חיובית היא חלק מאד חשוב מההבראה, של כל מחלה. אתה חייב לשנות את קו המחשבה השלילי, כי זה רק מכניס אותך לחרדות ולא עוזר בכלום. במילא לא תוכל לשנות שום דבר - אם אכן יתגלה חלילה ממצא לא מעודד, לא תוכל לשנות את המצב הנתון - רק לטפל בו מבחינה רפואית. אז למה כל הדאגה הזו ? מה זה נותן ? כלום. רק פחד, ודיכאון וכולי. אני מאד ממליצה לך, מנסיון אישי, להתחיל להיוועץ באיש מקצוע, פסיכולוג שיעזור לך לשנות את קו המחשבה הזה. זה לא עושה לך טוב, זה פוגע באיכות החיים שלך, וחבל כי חיים רק פעם אחת, ואתה יכול להיות נקי מדאגות ופחדים - אם רק תדע כיצד לעשות את זה. בעל מקצוע יכול מאד לעזור לך בזה. אני מקוה מאד שתפנה אל הורייך ותבקש מהם למצוא לך פסיכולוג , אפשר דרך בית החולים בו אתה מטופל, אפשר דרך קופת חולים, אפשר גם באופן פרטי. אבל את המצב הנפשי הנוכחי בו אתה נמצא - אתה חייב לשנות !! כי זה לא עושה לך טוב, וחבל. מאחלת לך הרבה בריאות, פיזית ונפשית. והחלמה מהירה ומלאה. -------------------------------------------------------

NiR AbR

New member
תודה רבה לך!

חשבתי על זה... אני חושב שכדאי לי אבל לנסות לנוח קצת מכל מיני התרוצצויות שקשורות במחלה הזאת... ואחרי זה נראה מה יהיה, אולי כבר יעבור לי הקטע המעצבן הזה... :)

OHAVA

New member
מצב הרוח../images/Emo151.gif

ניר שלום למצב הרוח יש חשיבות גדול בתהליך ההחלמה והרבה מחקרים אף קושרים את מצב הרוח והנפש לתהליך ההחלמה. תנסה לראות את הדברים החיוביים ותמצא לך עיסוקים ותחבבים שאתה יכול לממש בתקופה זאת. יש לך "תרוץ" טוב כעת לבזבז כסף על מוצרים שיעסיקו אותך בדברים שאתה אוהב ויסיטו את הראש ממחשבות ודאגות מיותרות. בברכת בריאות ואושר ohava

למעלה