היי לכם.. שנקינאים יקרים... :)

tutana

New member
היי לכם.. שנקינאים יקרים... :)

היי! אתם לא ממש מכירים אותי... טוב אביגייל מכירה אותי טיפה:p אנחנו נדאג לשנות את זה אח"כ.גם את יובל צריך להכיר אז היי יובל
! אבל בקרוב מאד אני מקווה שתכירו : ) קוראים לי נטליה... אני בת 19. מחולון ובקרוב מאד מת"א... עם כל הרצון לגור באזור של שנקין המשכורת שלי עדיין משכורת רעב...:S.אז כנראה שזה יהיה מקום אחר בת"א.. קצת על עצמי: אמנם אני לא שנקינאית הדוקה.< נו .. נו... נו..> אבל יוצא לי להיות שם לא מעט. אחלה מקום עם אחלה אוירה.. ובכלל אני אוהבת את ת"א.. שנה שעברה סיימתי ביצפר...!!! תודה לאל על כך... ועכשיו אני עובדת בעזריאלי< בוגדת שכמותי> אבל זה תמיד נחמד לעשות הליכות רגליות מעזריאלי לשנקין ולא.. זה ממש לא רחוקק!!! אני לא מבינה מה כולם מתלוננים כל הזמןS:... בכל מקרה אני מקווה שעוד נכיר... אתם מוזמנים להציג את עצמכם:)
נטשקה :)

שלום נטשקה

היי נטשקה שמי אירנה ואני בת 19 מנתניה... סתם מאמי לא נראה לי שאת צריכה שאני יציג את עצמי....:) שתהיה לך השתלבות נעימה..ותהיי בקשר..:)

tutana

New member
טנקס ../images/Emo45.gif...../images/Emo9.gif

וואלה? איפה בעזריאלי?

ayeltush

New member
ברוכה הבאה נטשקה=)

כיף לך, הלוואי עלי לעבוד בעזריאלי..בהצלחה לך=) איך שאני אוהבת את עזריאלי מקום כל כך יפה למרות שזה מעצבן ללכת במעגלים שם שבסוף אתה מוצא את עצמך חוזר לאותו מקום שהיית חח, אבל חוץ מיזה הכל יפה ונחמד שם=). אני מתה לעלות לקומה האחרונה שם ולהיות על הגג (יום אחד זה יגיע), בכל מקרה אני איילת ,בקרוב בת 16 מאילת (נראה לי אני הכי קטנה בפורום
) והחלום שלי זה לגור בתל-אביב, ויודעים משהו אפילו לא לגור שם רק לעבוד ואז לנסוע 5 שעות חזרה לאילת חח אבל הכי כיף ... אין תל- אביב זאת עיר שווה כי זאת עיר מרכזית כזאת כל ההופעות הכי שוות שם, כל המפורסמים,יובל שם (שזה הדבר הכי שווה שקיים)חח וכל מה שתרצו .. אבל לא הייתי גרה שם רק בגלל הפיגועים ושזאת עיר גדולה ושכל מקום שעה לוקח להגיע... אבל בקטנה... קיצר חפרתי חח

../images/Emo214.gifאת לא הכי קטנה../images/Emo3.gif

באוקטובר אני אהיה בת 16
אהלן נטליה/נטשקה אני רחלי.. והחלום שלי לגור בת"א!! מחר אני אהיה בפסטיבל בנחלת בנימין

ShirUsh22

New member
../images/Emo20.gifאתן ממש לא הכי קטנות../images/Emo3.gif

אני בת 14 וחצי

למעלה