היי לכם

frikin shin

New member
היי לכם ../images/Emo13.gif

אהבתי את פינק פלויד (אני לא יכולה להגיד תמיד כי התחלתי לשמוע אותם השנה
), אבל התחלתי להתעניין בלהקה עצמה ובהיסטוריה שלה בזמן האחרון. במיוחד אחרי ההופעה בלייב8 שהם התאחדו במיוחד בשבילה למרות כל הריבים. אבל אילו ריבים לעזאזל!? ולכן ענבל (deePink) הפנתה אותי לביוגרפיה הזאת. מאמר לא קצר (אהמ אהמ לקח לי 3 ימים עד שקראתי אותו, כמובן שלא 3 ימים ברצף) אבל מאמר מצוין
מאמר מעודכן, מפורט, מעניין, מלווה בתמונות ופשוט מאמר מצוין! במיוחד לבורה כמוני שלא יודעת כלום על פינק פלויד
. בנוסף המאמר גם דיבר על העטיפות של האלבומים שתמיד היו מעניינות ומיוחדת והיה נחמד לקרוא קצת על מה שמאחוריי התמונות והרעיון. ובעקבות המאמר הזה... אני אשמח אם תענו לי על מספר שאלות
האם אתם יכולים לשים לי תמונה של הלהקה פעם עם סיד ופעם בהרכב המחודש וגם כשהם זקנים ולהגיד לי את שמותיהם.. שאני אכיר את הפנים שלהם גם
.
מה אתם חושבים על קריירות הסולו שפתחו פינק פלויד עם השנים? מוצלחות? מיותרות? ולאיזה קריירת סולו אתם הכי נמשכים מבין חברי הלקה אם בכלל?
מה אתם חושבים על האלבום - the final cut? זה הכל
מקווה שקראתם עד לפה ותגיבו
דניאל

בפורום שלנו יש גלריות של תמונות

עם עשרות - בעצם מאות - תמונות של חברי הלהקה מתקופותיה השונות, כולל תמונות מ-live 8. (יש עוד תמונות מהארוע, שאני אעלה בהמשך). גשי לגלריות, ובחרי בתמונות לפי שם חבר הלהקה, או הארוע המסוקר. לגבי The Final Cut - יש כרגע כבר שרשור אחד על האלבום, במורד הפורום. את מוזמנת לקרואו אותו, וגם להשתתף בו.

thezanani

New member
והיום.

ציף הייתה לי שבת קשה. מעניין לי תתחת קיבולת השרתים של הפרדס. אני רוצה תה.

holo

New member
../images/Emo6.gif

קרעת אותי צנעני, אתה מלך. מאיפה התמונה הזאת של הכדורגל?! ציף?? יש לך מושג מאיפה זה?

כחובבי כדורגל מושבעים

הפלוידים הקימו "קבוצת כדורגל" משלהם, שהורכבה מכלמיני חברים ועובדים סביב הלהקה, ומחבריה (ונדמה לי שגם נשותיהם היו חברות בקבוצה). נערכו כמה משחקים... לא זוכרת כרגע נגד מי, מן הסתם קבוצות של להקות אחרות.

NIR Y

New member
אתם חושבים

שאולי עם ווטרס היה יודע שהוא יהיה חתיך יותר אז כל הבעיות היו נפתרות בינו לדיוויד ?

דןטאון

New member
בבקשה- בקישור

את יכולה לראות בשנייה אחת את הפלויידס. http://www.ulster-vfr.utvinternet.com/aussiefloyd05/mov.gif

למעלה