היי לכם

רונקי

New member
היי לכם ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שזה נשאל אלפי פעמים, אבל בדקתי בכל האתרים הרלוונטים באטגליינס וקטגוריית מאמרים ריקה. תוכלו בבקשה לצרף לי קטעים מרגשים או סתם שנראים לכם לקריאה בטקס ? אנחנו אחראים על הטקס בטרבלינקה. באותה הזדמנות אני אשמח לשמוע איפה אתם הצגתם טקס, איך היה,מה עשיתם ועוד. לילה נפלא

איי טרבלינקה....../images/Emo77.gif

יש לי קטע שאני אישית ממש מתחברת ומרגש אותי כל פעם מחדש... "סעו לטרבלינקה", מכירה.?

רונקי

New member
אני חושבת.

סעו לטרבלינקה, יש גרגירים אנושיים באדמה, משהו כזה ? תוכלי לצרף בכל אופן ? והאם יש לך עוד קטעים? אני אשמח. אגב- איפה את [ המשלחת שלך] עשתה את הטקס ?

כשיוצאים במשלחת ממלכתית

כל בית ספר מקבל על עצמו לעשות טקס באתר נבחר (מחנות השמדה בעיקר) אני גם עשיתי בטרבלינקה ואכן הקראנו את סעו לטרבלינקה לש הלינה בירנבאום המדהימה. יש עוד הרבה קטעים חפשי קצת בגוגל ובמנועי חיפוש אחרים ואני בטוחה שתמצאי משהו שאתה תתרגשי ממנו. נ.ב- אם תעשי חיפוש ארכיון בפורום תגלי קטעים שחברי הפורום כתבו אני אישית ממליצה בחום................

mayamoreno2001

New member
גם אנחנו יצאנו לבד

היה הכי טוב עשינו את כל הטקסים היה מדהיםםםםםם.....

"סעו לטרבלינקה"../images/Emo26.gif../images/Emo77.gif

סעו לטרבלינקה פקחו את עיניכם לרווחה חדדו את השמיעה עצרו את הנשימה והקשיבו לקולות הבוקעים שם מכל גרגר אדמה סעו לטרבלינקה הם מחכים לכם שם צמאים לקול חייכם לאות קיומכם, לצעד רגליכם למבט אנושי מבין וזוכר לליטוף של אהבה על אפרם סעו לטרבלינקה סעו מרצונכם אתם, החופשי סעו מכוח הכאב על האימה שהתרחשה מעומק ההבנה והלב הכואב ולא משלים הקשיבו להם שם בכל החושים סעו לטרבלינקה שם הדממה הירוקדה, הזהובה או הלבנה העוטפת אותם בכל אחת מעונות השנה תספר לכם סיפורי סיפורים על החיים שהפכו אסורים ובלתי אפשריים סעו לטרבלינקה ראו איך הזמן שם עצר הקשיבו לזמן העומד, לשתיקת המתים הרועמת ולאבנים בדמות אנוש הבוכות שם בדממה סעו לטרבלינקה לחוש לזאת לשנייה סעו לטרבלינקה הצמיחו פרח בדמעה חמה, בנשימה אנושית מול אחת האבנים - זכר לקהילה שלמה על אדמה שהיא גופם ואפרם הם מחכים שם בטרבלינקה שתבואו ותקשיבו לסיפורים הזועקים בתוך הדממה ובהזדהות מוחלטת אילמת, מאחדת תביאו להם בכל פעם את סיפור החיים הנמשכים האהבה המחיה סעו לטרבלינקה לדורי דורות אל תעזבו אותם לבדם. אנחנו עשינו את זה שכל ילד קורא בית או שניים ויצא יפה!

אלוהים כל פעם שאני קורא את הקטע

הזה יש בי צמרמורת ודמעות בעיניים הוא קטע כל כך חזק כל כך מרגש שוב הלינה הגדולה כתבה אותו פשוט מרגש בצורה בלתי מתוארת אישה מדהימה הלינה היקרה

lihi r

New member
אין לי קטע

אבל אנחנו עשינו שני טקסים אחד מצומצם ביער לופוחובה וגם את הטקס המרכזי בבירקנאו שהיה מאוד מרגש וקשה גם בגלל המקום וגם בגלל שירד עלינו גשם כל הטקס ובסופו הגענו לאוטובוסים רטובים לגמרי

לנו זה קרה במילא 18../images/Emo77.gif

ולא נתנו לנו לעלות לאוטובוס עד שסיימנו תמסלול
ואני הייתי עם חולצה קצרה וחולצת משלחת מעל! לא פייר
היה לי קר

למעלה