היי לכם!

As I Am

New member
היי לכם! ../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

מישהו עוד זוכר אותי? לא הייתי כאן די הרבה זמן... לימודים זה רע...
איכשהו הצליחו לדחוס לנו את כל הלחץ הלימודי לחודש האחרון. כישרון כזה של בתי ספר. עכשיו יש לי קצת יותר זמן... אז הנה, לא נפטרתם ממני לגמרי
בכל אופן - יש לי - ארממ... מעין טופיק. כל העמוד מלא באגדות אורבניות (יש לי הרבה חומר קריאה להשלים ^.^), אבל החלטתי לפרסם איזה טופיק שמעניין אותי... לא ממש קשור לאגדות אורבניות, אבל די דומה... אז ככה - לא יודעת מה איתכם, אבל לי קורים המון דברים מוזרים הרבה פעמים. כל מיני דברים קטנים כאלה, אתם יודעים, בלי הרבה היגיון, שנראה כמו משהו בגדר העל-טבעי... לא משהו שאפשר להפוך אותו לאגדה אורבנית, עניינים קטנים כאלה... לי אישית יש מלא
. אז רק כדי לראות שאני לא היחידה - שרשרו לפה כל מיני דברים מוזרים שקורים/קרו לכם, סתם ככה, ביום יום. אני אכתוב את שלי עוד מעט... עכשיו אני הולכת לקרוא מחזה לספרות. ג´וי -_- לין

Outlast

New member
קורה מדי פעם...

כל מיני דברים קטנים, שאני לא בטוחה איך להסביר, אולי סתם מקרה, ואולי לא... למשל- אני מזמזמת איזה שיר (בלי לשמוע שום רדיו/טלויזיה/סטריאו לפני), ואח"כ פותחת רדיו ו-כן, בדיוק השיר שזמזמתי קודם, וזה קורה די הרבה. עוד דברים- אני חושבת על משהו שמתאים למישהו להגיד או פשוט יש לי בראש קטע שהוא הולך להגיד משהו, והוא אומר אותו או משהו בסגנון. אולי זה פשוט בגלל שאני מכירה אנשים טוב ואיכשהו "יודעת" מה הם הולכים להגיד, או שפשוט כולנו נורא דומים ואני חושבת על עצמי באותה סיטואציה, לא יודעת...עוד משהו שקורה (אבל כאן אני באמת חושבת שזה מקרה, למרות שזה גם קורה יחסית הרבה)- אני חושבת על מישהו או מתכוונת להתקשר אליו, ובדיוק הוא מתקשר אליי, או יותר גרוע- מגיע אליי הביתה... וול, אני משערת שאני צריכה לחזור ללמוד הסטוריה (אם כבר נשארתי בבית בשביל זה), מתכונת עוד יומיים...

As I Am

New member
מתכונת... ../images/Emo5.gif../images/Emo103.gif

לא רוצה להגיע לכיתה י´...!!!
בהצלחה לך בכל מקרה!!

Outlast

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אבל אני משערת שלמישהו שלמד הסטוריה כל השנה זה לא כ"כ נורא. כמובן, אני לא יכולה לדעת...

mitzy miaoo

New member
קרה לי משהו כזה...

ביום שבת ה-4.11.95, בשעה 21:45 או משהו כזה (אני לא זוכרת את השעה בדיוק, אבל זה היה בדיוק באותה דקה שרבין נרצח, לפי מה שפרסמו אח"כ), סידרתי את התיק לבי"ס, הסתכלתי על השעון (בגלל זה ידעתי את השעה) וחשבתי לעצמי "מה היה קורה אם רבין או פרס היו נרצחים עכשיו בעצרת?". למחרת בבוקר נודע לי על הרצח, ואח"כ גם על השעה וזה היה ממש ממש מוזר!

קורה לי אותו דבר...../images/Emo24.gif

עם השירים. ועם ההרגשות על מישהו שהולכים לראות. יש לי על זה מקרה מדהים, אבל זה רק למי שמכיר אותי, חברים שלי היו בשוק

As I Am

New member
ועכשיו... לסיפורים שלי ../images/Emo62.gif../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

יש לי כמה, אבל אני אכתוב רק אחד, עיקרי - יש לי משהו עם מנורות... אין לי מושג למה אבל הייתה איזו תקופה (השנה, במשך איזה כמה חודשים ככה) שמלא פעמים כשהתקרבתי למנורות הן פשוט... השתגעו
. זה התחיל כשישנתי אצל אבא שלי פעם אחת (ההורים שלי גרושים), ויש לי שם מנורת-לילה ליד המיטה בשביל קריאה שנשארת דלוקה כל השבת כי שומרים שם. אז קראתי איזה ספר, ופתאום המנורה כבתה. אוקי, בטח הנורה נגמרה, זה מה שחשבתי... אז קמתי כדי לקחת מהמדף נורה חדשה ולשים אותה, ואיך שקמתי מהמיטה היא נדלקה שוב. התיישבתי, היא כבתה. קמתי, היא נדלקה... ככה כמה פעמים, ואני כבר הייתי ככה בלחץ. בכלליות, אני ילדה שדי מאמינה בעל-טבעי, אבל זה בכל זאת מפחיד. אז שיערתי שמשהו לא בסדר עם הנורה, והחלפתי אותה מהר, וגם זאת השתגעה. בהתחלה היא הייתה בסדר כמה דקות ופתאום היא התחילה להבהב ככה, וברגע שקמתי מהמיטה היא כבתה לגמרי. ניתקתי אותה מהשקע והדלקתי את האור הנורמלי בחדר. למרות ששומרים שם, פחדתי לגמרי וזה היה הדבר האחרון שעניין אותי באותו רגע. ככה המשכתי קצת לקרוא, עדיין בהלם, עדיין קצת מפחדת, ואחרי כמה דקות גם האור הרגיל בחדר התחיל להבהב, ולהדלק ולהכבות לפי המצב-רוח שלו. כיביתי את האור והלכתי לישון באותו חדר עם סבתא שלי. בלי מנורות!
X| כמה שבועות אח"כ הלכתי לישון אצל חברה שלי... וישנו בסלון. אז לפני שהלכנו לישון סתם דיברנו ככה, שתינו כבר על הספות, עם שמיכות וכריות. פתאום האור כבה, ואמרתי את זה לחברה שלי שבדיוק עצמה את העיניים ברגע שהאור כבה. אז היא פקחה את העיניים ככה, ובאה לקום כדי להדליק אותו, כשהאור פתאום נדלק שוב. עכשיו - זה יכל להיות קצר כלשהו, או משהו בסגנון... אבל זה לא היה זה. יש לה אור עם מתג שמסובבים והוא מעמעם/מחזק את האור לפי בחירה. ככה שכשמדליקים אותו רואים שזה גם בהדרגתיות. והאור נכבה כאילו בבת אחת, ונדלק כבר בהדרגתיות. כאילו מישהו ממש משחק עם המתג. בררר... זה מעלה לי זכרונות...
אצל אבא שלי, כעיקרון, מאז הפעם ההיא - שהייתה הפעם הראשונה של משחקי-הנורות שלי, זה קרה עוד כמה פעמים... מאז אני פשוט לא ישנה אצלו
זה מפחיד אותי מידי. אני ילדה שמפחדת בקלות
. ואצל החברה ההיא שהייתי אצלה אז קרה גם מקרה שהאור פשוט כבה לגמרי, אבל זה לא היה קצר כי אח"כ כשבאנו להדליק אותו ראינו שהמתג לא מסובב בכלל, אז זה ממש כאילו באו וסובבו אותו... ובאחת הפעמים שישנתי אצלה גם יצאנו לטייל עם הכלבים שלה בלילה, והלכנו ברחוב, ואיך שפניתי איפשהו, שלושת פנסי-הרחוב שהיו הכי קרובים אלי נכבו... סתם ככה, אין לי מושג קלוש למה - כל שאר האורות ברחוב היו דלוקים. פנינו והלכנו משם, ואח"כ כשחזרנו לאותם פנסי רחוב בדרך אחרת - הם כבר פעלו להנאתם. היו גם פעמיים שהמנורת-קריאה אצלי בחדר שגעה אותי... אבל אז היא התקלקלה לגמרי... (מעניין למה
). ויש עוד כל-מיני סיפורים קטנים יותר... אבל מיותר... הבנתם את הרעיון הכללי, לא? בקיצור - אני שונאת מנורות
לין יש לי עוד שטויות על-טבעיות לספר, אבל ההודעה ארוכה מספיק... ^^

בעעעעע מעניין....

אם את יכולה להדליק נורה\מנורה כשהיא מכובת, או aרק לעשות לכבות

גם לי היתה היכרות עם טלפתיה...

בחופש הגדול לפני שנתיים אז היו מקרים שהייתי חושב על משהו ואחרי שנייה מישהו היה אומר אותם וגם היה לי מקרה נחמד ששרתי שיר ואז פתחתי את הרדיו וזה קרה (למרות שלפעמים זה סיכוי של אחד למאה..) וגם לי היו קטעים של מה היה קורה אם..

L e s t a t

New member
אני גאה ש...

אנחנו חיים בעולם שבו פשוט אין דבר כזה "צירוף מקרים".

חובזה...

New member
פשששש זה ממש מעניין

אני בטוחה שאם היו חוקרים אותך..היו פותרים את זה בצורה המדעית.. משקל חשמלי או משהו... בכל מקרה זה ממש מוזר ומגניב..בכל מקרה אני לא חושבת שאת צריכה לפחד מזה להפך את יכולה לעשות בזה שימוש.. חחחחח למקרה שאת עצלנית שאין לה כח להדליק ולכבות את האור (כמוני).. טוב בכל מקרה מה שרציתי להגיד לך זה שממש אהבתי את החתימה שלך!~!!!!! ביי ביי משרהה מוו

As I Am

New member
משקל חשמלי?... ../images/Emo103.gif

ארר... זה גם ככה די הפסיק. אניוואי - ניסיתי כמה פעמים כשלא היה לי כוח לקום לכבות את האור לכבות אותו איכשהו - אבל זה מגיע רק כשלא קוראים לזה
בחיי... זה היה מוזר
ותודה בקשר לחתימה ^-^ זה משיר של פינק... את בטח יודעת. ההזדהות, ההזדהות
. לין
עוד יומיים יומולדת

אפשר לומר שיש... ../images/Emo104.gif

חשבתי על בחינה כלשהי. אמרתי לחברה שלי (בצחוק) "בטח נעמי תקבל 1%". והיום התברר לי שזה היה נכון ומדויק !

Idan91

New member
אוקי..

הדבר היחידי שעולה לי בראש, הוא שהרבה מאוד (טוב נו, אולי לא מאוד..) פעמים קרה לי שהלכתי באיזה שהוא מקום ונורא רציתי לראות מישהו, וחשבתי ליו חזק חזק חזק, והוא הופיע שם.. אבל בתכל´ס, זה די ידוע שלמחשבות יש "כוח" מושך שכזה. גם אני לא הייתי כאן בימים האחרונים... אךךך.. המתכונת בהסטוריה (הייתה היום...)

LuPiNe

New member
הקטע עם המנורות קורה גם לי...

אבל זה רק במנורות רחוב. הייתה פעם אחת שעברתי ברחוב וכל מנורה שעברתי מתחתיה כבתה ואחרי שעברתי אותה היא נדלקה שוב...זה היה כ"כ מלחיץ שאמרתי שזה בטח סתם שטויות אז עשיתי את זה שוב הפעם לכיוון הנגדי וקרה אותו דבר. Spooky

למעלה