היי לכם.

העקשנית

New member
היי לכם. ../images/Emo52.gif

חזרתי. אני מתנצלת מראש על שלא היתי כאן בזמן האחרון... וקראתי את מה שאביגיל כתבה בקשר לכך, וזה לא נעים, אבל ככה זה בחיים. אז יש לי שאלה. באיזו שעה מקובל שילדים בני 14 יחזרו הבייתה באמצע השבוע? ונניח שהם היו בבית של חבר/ה.??? אודה למי שיודע או שיש נסיון.

Welcome back ../images/Emo24.gif

יש לי נסיון , אבל הוא רחוקקקקקקק , אז אני לא ממש זוכרת. אבל זוכרת שמגיל צעיר מאוד היא הייתה עצמאית לחלוטין בשעות החזרה ו/או שינה אצל חבר´ה. לרוב , הבילויים היו בקבוצות גדולות או פעילות של צופי-ים ונהנתה מהחופש להתנהג כמו השאר. (רק אמא שלי הייתה יושבת בחלון מחכה שהיא תחזור בדיוק כמו שחיכתה לי
) אם הכוונה באמצע השבוע , היא בגלל שעות שינה , אז זה אף פעם לא היווה אישיו להתדיין עליו. כמו שהיום אני לא "משכיבה" את ג´וניור לפי השעון , אלא הוא משכיב את עצמו לפי השעון הביולוגי שלו (פורג´ - לתשומת לבך
)

העקשנית

New member
תודה לך.../images/Emo99.gif

אז בשעה 11 התקשרתי לנסיכה שקצת לא הבינה מה הלחץ.... והסברתי לה שמחר יש בית ספר.... אז היא אמרה שהיא תמיד קמה בזמן ולא מאחרת וכו´... מה שנכון נכון, אז אמרתי לה שהיא צודקת.... ובזה נגמר העניין. עכשיו היא כבר ישנה עם חיוך. כי היה לה כנראה ערב מהנה. אז זה משמח. לילה טוב.

למעלה