היי לכם

עם השלושים פלוס אין שום בעיה

אהלן רונה. הנה אני, מ"קשישי" הפורום מברך אותך בבואך, וכמו שאמרתי - כמה שיותר אנשים, נאמר "בשלים" - יותר טוב. הבעיה היחידה היא העניין עם מכבי חיפה. נו טוב, אפ´חד לא מושלם. ברוכה הבאה. וכנהוג במקומותינו:

מעלית יקר

ככה אתה מתחיל לשוחח עימי ברגל שמאל??????????? המממממממממממ לא לשכוח שהם הטובים ביותר אההה!!!!!!!!!!!

../images/Emo86.gif רגל שמאל?

למרות החיבה המוזרה שלך לקבוצה ההיא, קיבלת וולקאם גדול ואף חיבוק. אני אוהב את כולם, ואפשר לראות את זה בהודעות שלי כאן ובעוד פורומים. אבל בואי נגיד שב-19 (או ב-16, מתי זה יוצא?) אני אמצא את עצמי מעודד את מנצ´סטר יונייטד...

מעלית

אני ברוג זאיתך וזהו לפחות היית מפרגן משהו!!!!!!!!!!!!! ברוגז על אמת!!!!!!!!!!!

למרות שאת ברוגז, הרשי לי להסביר לך

כאוהד אדום טרי, אני במו אוזני שמעתי אוהדי מכבי חיפה מעודדים את צ´לסי (מילא) מילאן (מובן למדי - קבוצה עם הרבה אוהדים בארץ) אבל השיא היה בלוקומטיב - קבוצה שאפ´חד לא שמע עליה, ובכל זאת הירוקים והצהובים כחולים עודדו אותה במלוא הגרון. עכשיו לעניינינו - אם מכבי חיפה היתה מתמודדת עם כל קבוצה אחרת - אז בכיף הייתי מפרגן כי אני קודם ישראלי וכו´. אבל, כידוע לך, כל אוהד אדום אוטומטית אוהד את מנצ´סטר, כל שכאן לא היתה דילמה. למשחקים הבאים בבית, שלא מול מנצ´סטר את תקבלי כאן הודעת תמיכה לאומית ומפרגנת לקבוצה הירוקה שלך. מבטיח. יותר ברור? וחוץ מלאהוד את מכבי חיפה, מה עוד את עושה? חושבת? מתכננת? אוהבת?

מעליתוש

תשמע כאוהדת שרופה כשהיה לכם משחק עם מילאן רציתי נורא נורא שתנצחו. אבל שטויות עזוב כל אחד ומה שהוא אוהד.בנתיים 4-0 עם כ"ס. חוץ מזה אוהבת לבלות ולהנות כמה שיותר אבל לא תמיד זה מתאפשר .

5-0, אבל מי סופר.

אנחנו הוצאנו 3-2 מול הפועל פתח תקווה, שגם זה משהו. בכל מקרה, ולפני שנוזפים בנו גם על שיחה פרטית וגם על עניינים שאינם קשורים לפורום (שתי הטענות, אגב, יהיו צודקות) - בואי נדבר קצת על החיים. "לבלות ולהנות כמה שיותר אבל זה לא תמיד מתאפשר" סחתיין על החרוז, אבל מה זה אומר בדיוק?

MiTZi Shpitzi

New member
Welcome...../images/Emo39.gif

זקנה ? ממש לא. לדעתי מישהו צריך להכניס כאן רוח בוגרת... (אל תתחילו איתי אפילו!) אולי את האחת ? המשיח של הפורום...חחח, סתם אני משעשע את עצמי. בכל מקרה ברוכה הבאה. מכיוון שהכרטיס שלך ריק כמעה, אולי תשתפי אותנו בפרטים נוספים עליך... יום טוף, מיצי.

MiTZi Shpitzi

New member
היית פעם ב"דינמיקה קבוצתית" ?

פשוט תמכרי את עצמך. ספרי הכל על הכל. מיצי.

principeza

New member
welcome to our club

לא כולנו בשנות ה- 20 לחיינו בכל אופן מקווה שתהני ..ושנראה אותך במפגשים קבלי
ו

תודה רבה../images/Emo51.gif

לכולם על קבלת הפנים החמה (חוץ מהמעלית) שכבר הספיק לעצבן אותי!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לכם שבוע טוב וגמר חתימה טובה.

ליאן.

New member
תגדירי "חדשה" בבקשה.

כנראה המושג הזה קיבל משמעות חדשה פיתאום..

זִיגזַג

New member
זה פורום סיגלס או מכבי חיפה כאן?

בכל מקרה אם כבר דנתם בענייני כדורגל.. חזרתי הרגע מחיפה (כן כן, כל הדרך עד אשדוד) ואחרי ההצגה שראיתי.. אני לא אתפלא אם אני אחזור יום חמישי מאושר מאנגליה.. תזכרו מה זיגי אומר לכם: אנחנו הולכים להתיע את מנצ´סטר יונייטד ביום רביע!!!

למעלה