היי לכם:) היי אני דיי חדשה פה... אני מקווה להשתלב . :)
פ פ ר פ ר 18 New member 25/9/02 #3 תודה../images/Emo24.gif יש לי שאלה אני יוצאת להרבה מעדונים שיש בהם שיר אחד בספרדית שרוקדים אותו בשורה ואני לא יודעת איך קוראים לו ואני ממש רוצה אותו!!! למישהו יש מושג על מה אני מדברת?
תודה../images/Emo24.gif יש לי שאלה אני יוצאת להרבה מעדונים שיש בהם שיר אחד בספרדית שרוקדים אותו בשורה ואני לא יודעת איך קוראים לו ואני ממש רוצה אותו!!! למישהו יש מושג על מה אני מדברת?
P perrinat New member 25/9/02 #4 יש לשיר מילים../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif אם כן תכתבי את המילים שאת זוכרת, זה יעזור בזיהוי......
יש לשיר מילים../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif אם כן תכתבי את המילים שאת זוכרת, זה יעזור בזיהוי......
ע עויפר New member 26/9/02 #5 יאללה, תתקילי אותי ../images/Emo13.gif אני רוקד סלסה/רואדה/שורות בקביעות כבר איזה שנה וחצי... את מוזמנת להתקיל אותי בכל שיר - על ידי מלים, או על ידי תיאור של התנועות של הריקוד!
יאללה, תתקילי אותי ../images/Emo13.gif אני רוקד סלסה/רואדה/שורות בקביעות כבר איזה שנה וחצי... את מוזמנת להתקיל אותי בכל שיר - על ידי מלים, או על ידי תיאור של התנועות של הריקוד!
R rmoses1 New member 26/9/02 #6 יפה עופר! אנחנו ניעזר בך בשעת הצורך דרך אגב, טיילת בדרום אמריקה ושם למדת, או שהכל מהארץ ? ראובן
ע עויפר New member 26/9/02 #7 בשמחה! ../images/Emo13.gif ולא, מעולם לא עזבתי את ארצנו הקטנטונת (ארצנו היפה... מולדת בלה בלה בלה ואת הכל למדתי כאן..
בשמחה! ../images/Emo13.gif ולא, מעולם לא עזבתי את ארצנו הקטנטונת (ארצנו היפה... מולדת בלה בלה בלה ואת הכל למדתי כאן..