היי לכם...

NiR AbR

New member
היי לכם...

מה איתכם? מזמן לא יצא לי לכתוב פה... אז... ימים לא קלים עוברים על החברים שלי ועליי. שני חברים שלנו נהרגו בשבת לפנות בוקר בתאונה ליד מיתר שבטח כולכם שמעתם עליה... לא קל להתמודד עם משהו שכזה, ובטח שלא ניקלט. הכל מרגיש כמו סרט, משהו חיצוני שאתה רק דמות שנגררת בו במהלך העלילה... אני ממש לא מצליח להבין את המשמעות של הכל, ואני מתעצבן על עצמי על זה ועל זה שאני חושב שאני לא מרגיש דברים... אף פעם לא התמודדתי עם מוות כל כך קרוב, ואני גם לא רוצה להתמודד עם זה שוב. גם הצורה הפתאומית של הכל גורמת לזה להרגיש כאילו זה רק חלום שכשנתעורר נגלה שזה לא קרה בכלל. וככה באמת ההתחלה של הימים, עד שנכנסים לזה והכל נכנס בך שוב. קשה לראות את המשפחות ואת החברים שבורים וכואבים ולדעת שאין שום דבר שתוכל לעשות כדי לעזור להם... כולם לוקחים את זה יותר קשה ממני, כנראה שזה גם בגלל שהם היו יותר קרובים אליהם ממני למרות שאולי אני הכרתי את שניהם הרבה יותר זמן מהם, וזה מוסיף לי להרגשה הרעה ולרגשות האשמה שמציפים אותי. בקיצור, נראה לי שסתם רציתי לפרוק קצת. אני חושב שאני אחזור לשתוק קצת עכשיו... תודה, ניר.

היי ניר

טוב מאד שפרקת. זה משהו שכבד להתמודד איתו ולא משנה מה נסיון ההתמודדות שלך בחיים עד אותו הרגע. זה פשוט כואב. אני חושבת שהרגשות שלך מאד לגיטימיים ולא נראה לי שיש פה טעם לבחון ולהשוות בין כמה זה כואב לך וכמה זה כואב לאחרים. אין לזה מדד ואני בטוחה שגם ככה זה כואב מספיק. ואתה יודע, אתה מוזמן לכתוב פה כל מה שכבד עליך. אז אנחנו פה, גם בשביל השתיקות שלך.

היי ניר, הצטערתי לשמוע

על חבריך שנהרגו בתאונה, אני משתתפת בצערן של המשפחות. מזמן לא שמענו ממך, ואל תיעלם לנו. דווקא בתקופה זו שאתה זקוק כ"כ לעזרה עם כל השינויים לאחרונה, התחושות, הפחדים, רגשי האשמה המציפים אותך, דווקא בתקופה זו אתה זקוק לתמיכה, ותמיד תוכל לפרוק את רגשותיך כאן. מאחלת לך שתתחזק, ותחזור אלינו במהרה. מיכל

מיליתו

New member
וואו

בדברים כאלה אני תמיד רוצה לכתוב ולהגיב ולנחם, ותמיד מוצאת את עצמי בלי מילים. פשוט אין תשובות והסברים למקריות הטראגית הזו של החיים. אני לא יודעת איך להגיב, רק שאני איתך.

NiR AbR

New member
תודה.

מממ... אין לי עוד מה להוסיף בינתיים, וחוץ מזה שגם שומדבר לא השתנה כל כך...

למעלה