היי לכם...

hich987

New member
היי לכם...

הסתכלתי ברשימת הפורומים וכשראיתי את הפורום הזה לא יכלתי שלא להכנס. אני יודעת שאולי אני לא כל כך קשורה לפה, אבל סתם רציתי לפרוק את הלב ונראה לי שזה מקום שדי מתאים לי... אני חיילת בת 19 ועד ממש לא מזמן הייתי חברה של חייל קרבי שגדול ממני בשנה וחצי... היינו חברים שנה בדיוק והכרתי אותו כמה ימים אחרי שהתגייסתי לצבא, עוד בתקופת הטירונות שלי. כל הקשר שלנו היה מאוד קשה כי התרגלנו להיפגש רק בסופי שבוע, בממוצע שני סופ"שים בחודש. קראתי פה את השרשור עם נופר- ומאוד הזדהיתי. גם לי היה נורא לא נעים, כי כל סופש שהיינו בבית, לרוב ישנו אצלו ונורא פחדתי שההורים שלו קצת כועסים כי הם רוצים קצת זמן לבד אך פוחדים לומר לי זאת. אני מאוד מאוד אהבתי אותו, ועדיין נורא אוהבת, וכל הפרידה הזאת באה קצת בשוק. לא נעים לי לומר את זה, אבל במידה רבה אני חושבת שהצבא גרם לקשר שלנו להיגמר (בדיוק באותה מידה כפי שהצבא גרם לנו להיפגש). הצבא פשוט הרס אותנו! שתבינו שכל השבועיים שלא היינו נפגשים היינו מדברים בטלפון ורק בוכים אחד לשני כמה שאנחנו מתגעגעים. לשנינו לא היה טוב במקום השירות שלנו. תמיד חשבתי שקשר בתקופת הצבא יכול להיות הדבר הכי טוב שיש - זה כיף שיש משהו לצפות לו במהלך כל הימים שאתה בבסיס... אבל לצערי מסבתר שאצלנו זה פעל הפוך. זה רק דיכא לנו את היומיום ואת החיים השוטפים. אני אישית לא ויתרתי לגמרי על הקשר, זה החבר שויתר ואמר שהוא לא יכול יותר. לצערי הוא נורא פגע בי כשאמר לי שכל השבוע הוא מחכהלראות אותי, ובזמן האחרון כשאנחנו נפגשים הוא פשוט כבר לא מרגיש כלום
בכל אופן, אני לא יודעת למה נכנסתי לפה... רציתי רק לומר לכם שתמיד היה לי נורא חשוב ליצור קשר טוב עם המשפחה שלו ולהתחבר אליהם, וממש בתקופה האחרונה סופסוף הרגשתי שאני מתקרבת לאמו ואין לכם מושג איך זה הפך אותי למאושרת. אני חושבת שמרוב שהייתי מקדישה לו תשומת לב ומסתגרת איתו בחדר - גרמתי להורים שלו שלא בכוונה לחשוב שהם לא הכי מעניינים אותי.וההפך הוא הנכון! הבאתי למשפחה מתנה לכבוד פסח ואמא שלו נורא התרגשה ובכתה אפילו מהמתנה והברכה, וסופסוף חשבתי שהקשר בינינו משתפר, נורא התרגשתי באותו יום. אבל לצערי גם באותו יום נפרדנו
זה בטח יישמע מצחיק, אבל אחד מהדברים שיחסרו לי עכשיו זה בכלל כל הקשר איתו, עם החברים הטובים שלו שממש התחברתי אליהם, והמשפחה שלו... טוב...פרקתי. מקווה שכולכם בסדר ורק בריאות לכולם!

oshiko

New member
שלום וברוכה הבאה!

אני לא בטוח שאני יכול לעזור לך בבעיה הספציפית שהעלית. האהבה הרצינית שאני התנסיתי בה היא כיום אשתי (ועדיין אהבה גדולה ...) לא פשוט להיפרד מאהבה של שנה. אני מקווה שתתגברי ותמצאי את מי שאת צריכה למצוא. בכל אופן אני לא משוכנע שהשירות הצבאי של שניכם יכול להיות גורם יחיד, אבל אולי יש כאן אחרים שחושבים אחרת. ברוכה הבאה לפורום, בכל מקרה.

hich987

New member
תודה אושיקו ../images/Emo20.gif

אני לא חושבת שהצבא זה הגורם היחיד לפרידה, אבל אני די משוכנעת שזה הגורם העיקרי... מה שכן, אין לי ספק שכל החיים יהיו קשיים של מרחק וקשיים נוספים, ואני חושבת שאם הקשר היה מספיק חשוב לשנינו- הצבא לא היה מפריד בינינו. לצערי אני מניחה שלחבר שלי היה קשה מדי להתמודד גם עם הצבא וגם איתי ובגלל זה אנחנו לא יחד היום. סופש נעים!

The Blue Fairy

New member
../images/Emo10.gif את כרגע סיפרת את הפחד הכי גדול

שלי. גם אני חברה של חייל קרבי (אני שנה הבאה אהיה חיילת), והפחד הכי גדול שלי זה שהמצב הזה יקרה. תראי חמודה (מוזר לי לקרוא ככה למישהי שגדולה ממני),זה שנפרדתם זה עדיין לא סוף הסיפור, אם תראו שאתם עדיין אוהבים אתם תמיד יכולים לחזור אחד אל השני. בכל מקרה, תתעודדי
ואני מקווה שתהיי מאושרת

hich987

New member
תודה מתוקה ../images/Emo140.gif

אנחנו לא נחזור, לאהבה צריך שניים.... וכמו שכתבתי לך בתגובה להודעה שלך - תתעודדי ואל תקחי קשה אל ה"לבד". תזרמי עם הקשר ותמיד תהיי חזקה עם עצמך. כשאנחנו שלמים עם עצמנו ולא נתפסים לקשר כדבר ש"יציל" אותנו הכל מסתדר הרבה יותר טוב...

סמדר בנ

New member
פרידות קורות

זה נכון שהצבא נותן הזדמנויות לפרידות מהסוג הזה - מכירים אנשים חדשים, יש חוויות של כל אחד לחוד, יש את הקושי של השירות. אבל תתעודדי - כמו שאמרה ה"פיה הכחולה" אתם עדיין יכולים לחזור זה לזו - ולדוגמא בעלי מזה 23 שנים היה חבר שלי לפני ובזמן תחילת הצבא, אח"כ נפרדנו לכמה חודשים ואח"כ חזרנו - ובסוף התחתנו. אז דברים לא חייבים להיות סופיים ומוחלטים - אם אתם עדיין אוהבים וזה הדדי תמתצאו דרך להתגבר על הבעיות והמכשולים. יכול להיות שהחבר עבר משבר בשירות שגם הקרין על היחסים שלכם. ואם לא, אולי זה הגורל שלכם, ובסוף זה יכול להיות לטובה, תפגשי מישהו אחר, תתאהבי שוב. העיקר, אל תרימי ידיים.

hich987

New member
../images/Emo24.gif

מודה לך על המילים החמות סמדר, ריגשת אותי שתמשיכי להנות עם בעלך

גם אני פורקת...

כמו שכבר סיפרתי, בגלל המחלה של האמא, הוא תכנן להיות בתפקיד עורפי, ובבק"ום לסרב להתפנות לקרבי. בסופו של דבר, שבועיים לפני הגיוס הוא מודיע לי- אני מתגייס להנדסה קרבית. לאט לאט אוספים חומר ומגלים כמה קשה זה הולך להיות...מלהיות ביחד כל יום, מדי יום, לעשות הכללל ביחד כולל הכל, פתאום נצטרך לפצות על שבועיים- ביומיים. זה לא היה קל, בכל תקופת הטירונות, אבל עשיתי הכל, ואפילו נסעתי 7-8 שעות כדי לראות אותו אומר "אני נשבע" (מצורף קישור לבלוג שלי, משהו שכתבתי על ההשבעה שלו, מרגש, אני ממליצה). לא היה קל- בשנה שלנו- הוא לא היה פה, וגם לא ביומולדת 18 שלי. מאוד כאב לי, ואני סובלת בכל פעם שהוא נוסע, למרות שהיציאות עכשיו יותר טובות. אני זוכרת את התקופה ההיא, שהוא היה חוזר הביתה, ועד שהספקתי לעכל שהוא איתי- הוא כבר לא היה איתי. כל מוצ"ש בכיתי לו, שלא ילך, למרות שידעתי שזה בלתי אפשרי. הצבא יכול לגרום לפרידות, אבל הוא גם יכול לחזק קשרים, לאנשים מסויימים. אני מניחה שזה תלוי באופי... תגובות על הרשומה בבלוג יתקבלו בשמחה, ושיהיה לכולנו רק טוב... אוהבת את כולכם, שיר.

מצורף קישור למשהו שבוודאי ירגש פה

כמה הורים, ובמיוחד הורים להנדסה קרבית... דרך אגב- למה לא קופץ?

oshiko

New member
למה לא מוקפץ ...

כי השירשור ישן מדי - אפשר להקפיץ רק שירשורים שההודעה הראשונה שלהם בת פחות מ-72 שעות.

למעלה