היי לכם.

shiki shik

New member
היי לכם.

מתוך סקרנות, נמצא בפורום מישהו מהאגודה הראלית?

אף אחד פה

לא נמצא באגודה הראלית...(חבל זה היה מגוון את הפורום) וגם יש פה אנשים שהאגודה הזאת די מעצבנת אותם... לי נראה משהו די מסריח באגודה הזאת...אבל לפעמים אני מוצא די הגיון במה שהם אומרים..

Gilliana

New member
אי אפשר לומר שאין הגיון מסויים

הבעיה היא לא עם ההגיון - הבעיה היא בגישה, שהופכת את כל העסק ללא ממש רציני.

סנגי

New member
ובכלל אחרי קרקס השיבוט הראשון

בארץ יש להם חסידים רבים אפשר לזהות אותם עיי המגן דויד המעוצב על הצוואר. אני אישית לא מאמין בהם לדעתי הגורו שלהם אכן עבר מפגש מהסוג השלישי ומייד לאחר מכן פשוט שיווק מעולה את"הנבחרות" על דעת עצמו ביחד עם הגיון מדעי מסויים הוא קנה לו חברים רבים. השיבוט הראשון של התינוק לדעת רבים היה הונאה. כי אז איפה התינוק?

Gilliana

New member
אכן - ניתחת יפה

כמו שאמרתי, הגישה שלהם גורמת לכל העסק "להריח לא טוב" - מה גם שאם תקרא את הספר שלהם תמצא שיש שם לא מעט שטויות לצד הפרטים היותר סבירים והגיוניים.

אני לא אמרתי

שאין הגיון מסוים...אמרת שלפעמים אני מוצא הגיון מסוים במה שהם אומרים...סליחה אם לא הבנתם נכון... חוצמזה שלפי דעתי הגישה שלהם מאוד נכונה (בלי קשר לעסק השיבוט) הם מפרסמים את "דתם" מבלי לנסות לשכנע...

Majestic12

New member
נסיונות השיכנוע

לא רק שהראלים כן מנסים לשכנע, אלא שהם גם מפרסמים "מגילות" ארוכות של טיעונים (המורכבים מתערובת של עובדות מדעיות, חצאי אמיתות, ושטויות), על-מנת לנסות ולשכנע אנשים לרכוש את כתבי הכת ולהצטרף אליהם. מספיק ידע מועט במדעי החיים, על-מנת להבין מייד כיצד בנויה הפילוסופיה של הכת - עובדות אמיתיות+חצאי שקרים+שקרים מוחלטים. תוסיפו לזה את הגורו שלהם - ראל (שכמובן נפגש עם חוצנים, אוכל וישן איתם), וקיבלתם עוד אחת מכתות העולם....

למעלה