היי לכם

היי לכם

אתמול הגעתי לפורום הצצתי והתלבטתי עם לכתוב אך כרגע אחרי חיפוש בגוגל לקבל יותר פרטים על הפנימיה שאני חושבת שתהיה הכי טובה לילד שלי... בעצם לא יודעת,,, אולי למזלי או אולי לצערי הגעתי שוב אליכם כי באחת ההודעות פה בפורום (לא מוצאת כרגע את ההודעה) הופיע שם הפנימיה שחושבת שתהייה הכי מתאימה לבני ואם יש מישהו שיכול לומר לי מילה או שתיים אשמח מאד הבן שלי בן 15 לקוי למידה והיפראקטיביות (ADHD) אנחנו כרגע בסוף יולי ואין לו מקום להתחיל את לימודיו ב-1 לספטמבר בבית הספר שלמד עד היום (כיתה רגילה) אינו ממשיך, ציונים גרועים ומחפשים לו מסגרת מתאימה ולא שינשור סופית או יגיע למצבים שלא הייתי רוצה לחשוב עליהם איך קוראים לזה במשרד הרווחה "נער בסיכון" והוצע לנו אחרי אבחון שהדבר הטוב ביותר בשבילו יהיה פנימיה הגעתי במקרה דרך פורום ADHD בתפוז ל"כפר הנוער נירים" הספקתי לקרא קצת על כפר הנוער קיבלתי מאחד ההורים שפורום המלצות חמות אך ככלל שאני קוראת יותר, מחפשת יותר אני מתחילה לחשוב שאולי לא כל כך מתאים לו כי הנוער שנמצא שם הם כבר נוער עם עבר פלילי מתחיל וכו' וכידוע ילדים עם ADHD קל להם להיגרר. אולי יש פה מישהו שיכול להמליץ, לומר לי, לספר לי על כפר נוער זה אם לא רוצים להיחשף ולספר פה במסגרת הפורום אשמח לקבל תגובות דרך המסרים או דרך המייל שלי [email protected] תודה והמשך יום נפלא

למעלה