היי לכן חזרתי מה דעתכן על השם?
ה העצמאית בשטח New member 30/4/04 #2 צליל ../images/Emo124.gif מה קורה זו אני מעוניינת לדעת ולהבין מה עם השם החדש? אתן לא מגיבות
צ צ ל י ל 8 New member 30/4/04 #3 הא..... תגידי שזו את ../images/Emo70.gifה"מעוניינת" מזל טוב עצמאית כבר נשמע הרבה יותר טוב
ה העצמאית בשטח New member 30/4/04 #4 תודה תודה ורק שתידעו אני רוב הזמן פה לומדת אני קוראת ומפנימה גם אם אני לא כותבת בפועל אני מנסה לפרש בעצמי ומחכה לתשובה שלכם בחלק אני אפילו צודקת ובחלק לא
תודה תודה ורק שתידעו אני רוב הזמן פה לומדת אני קוראת ומפנימה גם אם אני לא כותבת בפועל אני מנסה לפרש בעצמי ומחכה לתשובה שלכם בחלק אני אפילו צודקת ובחלק לא
צ צ ל י ל 8 New member 30/4/04 #5 ../images/Emo24.gif ככה מתחילים, יופי ../images/Emo70.gif גם אני בראשית דרכי הייתי מדפיסה בשקיקה כל פריסה וכל פרשנות אפשרית, קוראת ולומדת. אין דרך אחרת... לאט לאט, יהיה לך יותר את האומץ לנסות לפרש בעצמך, ואת מוזמנת בהחלט
../images/Emo24.gif ככה מתחילים, יופי ../images/Emo70.gif גם אני בראשית דרכי הייתי מדפיסה בשקיקה כל פריסה וכל פרשנות אפשרית, קוראת ולומדת. אין דרך אחרת... לאט לאט, יהיה לך יותר את האומץ לנסות לפרש בעצמך, ואת מוזמנת בהחלט