היי לכן - כמה דברים

קוש1

New member
היי לכן - כמה דברים ../images/Emo39.gif

חבר שלי התחיל היום מילואים לשבועיים...אז גם אני מצטרפת אנימקווה שזה יעבור מהר, אני גם לא עובדת כרגע אז אני צריכה לחשוב איך להעביר את הזמן. היום הייתי עם אמא שלי בסלון כלות של נעמה וענת מכירות? היה ממש כייף...ובכלל עשינו חיים היא קנתה לי מעיל בקסטרו! דרך אגב חשבתי על זה שתמיד הגברים הם אלה שמשאירים את הנשים מאחור ולא ההפך..מתי אישה נסעה לכמה ימים והשאירה גבר לבד? אה?

בינואר- ל- 10 ימים

נסעתי לקנזס סיטי, קנזס לעשות ניסויים על בני אדם. הדבר הכי טוב בקנזס זה שאפשר לצאת משם. השארתי בבית בחור מתגעגע.

אבל הוא קיבל פיצויים

מיקסר קיצ´ן אייד KSM-90 חליפת סקי + כפפות + גרביים 2 זוגות מיכנסיים נעלי ריצה תיק ענק (שהיה דרוש לכל הדברים) והפך למקום איחסון של כל הציוד צלילה שלו ועוד כמה שטוית אז הוא לא היה ממש מסכן

נופר30

New member
אתי לא להיבהל

כל תרוצה חדשנית אחרי שנים של פיתוח עוברת ניסויים בבני אדם ( לראות מה הם תופעות הלוואי ומה ההשפעות באמת בשטח ) אין מה לעשות זה נשמע אכזרי אבל זה לא כזה נורא ( את הדברים האכזריים לצערנו כבר עשו בבעלי החיים )

רחלילי

New member
זכרון עמום של גבר שלא עמד בזה

היה לי חבר זמן לא קצר ואף גרנו יחד. היינו צעירים (מאד מאד מאד), יפים (היו ימים), והיינו ממש בתחילת החיים האזרחיים שלנו. הוא היה חביב ההורים וחביב החברים והיה יפיוף (בדיעבד ניתן לומר שזה כל מה שהיה בו, וגם לא מעט רוח וצלצולים ומבט תמים ומעורר חיבה). ואז יצאתי לשבוע התארגנות של מדריכים באיזה עבודה חדשה שקיבלתי. הייתי בלחץ אטומי כי עד אז הבחור היה זה שעזב לנסיעות ארוכות ואני הייתי זו שמחכה לו. יצאתי. יומיים אחר כך בטלפון הציבורי הוא נשמע לי מוזר. מנסה לברר, מה קרה, וכו´ והוא לא מבין על מה אני מדברת. ביקשתי שיבוא לאסוף אותי. מבחינתי השבוע הזה נגמר אחרי יומיים. בא אסף אותי ובדרך סיפר לי ש"הכרתי מישהי". ישר אמרתי לו לעשות פרסה. זה כמובן לא נגמר בזה וכמובן שעבר על כוחותינו לילה לבן וכמובן שהיו דמעות ובכי מכל הצדדים וכמובן הוא ניסה לצייר זאת כידידות עם בחורה חדשה שהכיר לגמרי במקרה. עברו כמעט 13 שנה מאז. עד היום הסיפר ההוא לא סגור אצלי בראש. ניסיתי לסלוח ניסיתי להבין ניסיתי להאמין שלא קרה שם כלום. אבל לא יכולתי, לא משנה למה. אחרי תקופה לא ארוכה של נסיון כושל לתקן, ארזתי והלכתי. היום זה נראה לי כמו סיפור ישן נושן וקשה לי להאמין איזו דרך עשיתי מאז עם עצמי ועם הבחירות שאני עושה.

אוסנת123

New member
שנה שעברה...

נסעתי לפאריז לפיינל פור של מכבי... הבחור לא אוהב ספורט ואני משוגעת... 3 בני דודים שלי חולים גם הם על מכבי והזמינו כרטיסים הרבה זמן מראש. אני לא חשבתי אז שיש לי אפשרות בגלל הלימודים. בקיצור 3 ימים לפני הנסיעה הם מתקשרים ומודיעים לי שחבר שהיה אמור לנסוע איתם ביטל והם חייבים למצוא מישהו כי אי אפשר לבטל את הכרטיסים.... כמובן שקפצתי על המציאה!!! 8 ימים שלמים של כיף!!! ובלעדיו... בני דודים שלי ואני חברים טובים אז היה מאוד כיף להצטרף אליהם והבחור התגבר- ישב בבית, התגעגע, ראה את המשחק כדי לחפש אותי (פעם ראשונה בחיים שהוא ראה משחק כדורסל ביוזמתו...) ונחשו מה... הוא החזיק מעמד!!!

כן לירון נשאר לבד פעם 3 שבועות ...

אבל זה היה ממש מזמן , 3 חודשים אחרי שהתחלנו לצאת , נסעתי עם אמא שלי לטיול לארופה 3 שבועות , דבר שהיה מתוכנן לנו עוד לפני שהכרתי את לירון , והוא נשאר בארץ ....מתגעגע....וכל יום היה מתקשר אליי לחו"ל לשאול מה קורה... ושחזרתי חברים שלו צעקו עליי, שזה פעם אחרונה שאני עושה דבר כזה כי הוא השתגע פה בארץ ושיגע אותם ....

limor 2

New member
אני נסעתי לגרמניה לשבוע עם אמא שלי

לראות תחרות של ריקודים לטינו אמריקאים.

fila

New member
..........

ייתי באילת 4 ימים והוא הסתדר, הוא עשה "גיבושון" עם אבא שלי ואחי כי אמא שלי היתה איתי. אבל לפני חודשיים עלה על הפרק שאסע מהעבודה לפגישות בניו יורק וכשסיפרתי לו אז הוא ישר אמר: ומה איתי? מה אני יעשה כאן לבד? מישהו אחר לא יכול לנסוע במקומך? ועוד כל מיני סיבות למה לא לנסוע, בסוף הוא כנראה סידר את זה עם אלוהים או משהו אבל ביטלו לאותה חברה את הכשרות למוצרים אותם הייתי אמורה לייבא וככה ירדה לה הנסיעה מהפרק

אורא

New member
הולנד ל 10 שהתארכו ל12

שנה שעברה בדיוק כשנכנסו לדירה חדשה, אמא שלי הפתיעה אותי ליום ההולדת 10 שתינו לבד להולנד. הוא השתגע, טלפונים כל היום ושיחות עם אבא שלי. השיא היה כשהיינו צרכיות לחזור ארצה קרה אסון התאומים ודחו לנו את הטיסה בעוד יומיים. הוא לא נתן לאבא שלי לישון אף לילה ביומיים הבאים, התקשר בכל שעות היממה. ומאז הוא לא נותן לי לישון לילה אחד מחוץ לבית לבד.... יום טוב לכולן

קוש1

New member
ואוו..כולכן כאלה אמיצות ../images/Emo24.gif

לי פשוט אף פעם לא יצא לעזוב אותו..אם זה לימודים או סתם נסיעה ואתמול שהוא יצא למילואים חשבתי על זה שהוא אף פעם לא הרגיש מה שאני מרגישה.. בכל אופן היום הוא בא לישון בבית!

למעלה