היי לכן...

היי לכן...

ילדתי לפני שלושה שבועות, בן מקסים ואני מאוהבת בו בשניה שראיתי אותו. הייתי בבית חולים חמישה ימים אחרי קיסרי, הוא עוד היה אחרי 12 יום ועכשיו אני בבית...... אני בבית עם תחושה ענקית של בדידות ולבד! על פניו, יש לי בעל חמוד, עוד תינוקת בת שנה וחצי משגעת ובן-בן רגוע ושלו ועדיין, הלבד הזה הורג אותי. כל התחושות האלה מוכרות לי מהלידה הקודמת ואני משערת שמדובר בצניחת הורמונים אם כי עוד כל מיני... אני כאן בעצם על מנת לשאול אם יש מישהי מאזור השרון שמרגישה כך גם (או לא) ותרצה לבלות קצת ביחד עם העוללים על מנת להעביר את הזמן ובעיקר את תחושת הבדידות שיהרגו אותי אם אני יודעת למה היא תוקפת אותי כל פעם מחדש?! אשמח לקבל מסר

מקפיצה בשבילך -בנות ../images/Emo124.gif ../images/Emo53.gif

זה יהיה רעיון טוב שתפגשי עם בנות אחרי לידה....... מקווה שתחושת הבדידות תעזור ותחלוף לה במהרה
בינתיים, כולנו כאן בשבילך
את מוזמנת להשוויץ עם הילדודס
ברוכה הבאה

ראשית- מזל טוב....

ושנית- כמו שאת כבר יודעת כל מה שאת מרגישה זה טבעי, נורמאלי וזה עובר. וכיוון שאני גרה די רחוק ממך, לא נותר לי אלא להזמינך להישאר איתנו בפורום- ותתפלאי לגלות כמה זמן זה ממלא....

nush1

New member
אני לא מהשרון אבל

יכול להיות שמה שאת מרגישה זה טבעי והורמונלי מה גם שאת אומרת שחוית את זה בלידה הקודמת אני חושבת שיהיה נהדר אם תבואי למפגשים שלנו וסתם תיפגשי עם נשים אחרי לידה, ואפילו סתם "הסתובבות" פה בפורום יכולה להפיג את הבדידות נוצרו פה חברויות מדהימות ולאו דווקא בנות שגרות באותו איזור והכי חשוב, שיהיה לך הרבה הרבה

shirka

New member
סוף סוף מצאתי את הקישור

שחיפשתי בשבילך! כמעט כולנו חווינו (חוות) את מה שתארת בדיוק! בקישור שצרפתי יש דיון שלם ומאוד מעודד בקשר לנושא הזה. הנושא מאוד טעון ולכן לא קל לדבר אליו ובאמת צריך שתהיה "מוזה" לעיניין. תקראי את השירשור ואנחנו פה להמשיך לחבק לעודד ולהרגיש יחד
(ממליצה למנהלות לצרף את הקישור למאמרים-סה"כ זה אנחנו שכתבנו אותו)

מזל טוב!

איןם ספק שאחרי לידה ההורמונים.....הו ההורמונים..... א ני גרה בהרצליה...יש פה מישחקיה שכל יום א יש קבוצת תמיכה לאמהות אם תינוקות עד גיל 8 חודשים, אם תירצי אני מצרפת את האתר שלהם. חוץ מיזה, אשמח להיפגש איתך לטיול בפרק,אם תירצי. שוב מזל טוה

טוטי30

New member
אמא של שירה, בואי הנה! תמיד מעניין

תמיד יש כאן אנשים, תמיד מעניין,
ותמיד על האוצרות הכי גדולים של החיים
מה יכול להיות יותר מזה
אז בואי הצטרפי לחגיגה שב
נו החמים.

למעלה