היי לללככווולללםםם.....

justin love

New member
היי לללככווולללםםם.....

חברה הרבה זמן לא הייתי כאן בגלל בעיות של האינטרנט וגם לא הייתי בבית.. אז בשביל שאני יתעדכן קצת ואדע מי חדש וכל זה בקשה תמלאו את זה: שם: גיל: מאיפה: משהו עלייך: תודה.......... הנה שלי למי שעדיין לא הכיר אותי... שם:ספיר גיל:15 מאיפה:מעלות(חור בצפון) משהו עליי:אני עולה לכיתה י' וחולה אבל חולה על שוקולד וג'סטין כמובן!!!

moran14h

New member
קיי..

שם:מורן גיל:14 מאיפה:רחובות משהו עליי:אז אני שרופה על ג'סטין הכי בעולם חולה על הבן אדם
..אני עולה לכיתה ט' ..מכורה לטלוויזיה (טוב ..מי לא?) אני מעריצה את גם את ג'וני דפ שלפי דעתי השחקן הכי טוב בעולם.....

SivAn 4u

New member
אני....

שם: סיוון כהן.. גיל: 15 מאיפה: חצור הגלילית... (זה באמת חור בצפון.. ליד ראש פינה) משהו עליי: אממ.. חולה על ג'סטין, פליפה ואשטון.. מה עוד אני יכולה להגיד...?! חח..

shani55555

New member
:)

שם:שני גיל:16 מאיפה:הרצליה משהו עלייך:אמממ אני חולה על ג'סטין אם אני יראה אותו הוא ימות מהנשיקות שלי....... ואני אוהבת ליראות טי וי שונאת מורים ובמיוחד מורות.................. וזהו.... לא משהו מיוחד.......

°AmandA°

New member
אני../images/Emo70.gif

שם: קרן גיל: 14 וחצי מאיפה: ראשל"צ משהו עליי: חולה על הבןאדם הכי מושלם בעולם! - ג'סטין אופקורס! בנוסף אני גם מעריצה את מישל בראנץ', שיין ווסט ואת המורדים....

אוקי...../images/Emo29.gif

שם: מיכל גיל: 13 מאיפה:
משהוא עלי:
אני עולה לכיתה ח'
אני אוהבת קרח
אנסינק
ג'סטין כמובן
ואני שונאת את נלי
הבן זו** הזה הצעיה לג'סטה סמים!!!!!

moran14h

New member
וואי גם אני אוהבת קרח

ומיותר לציין שגם אני חולה על ג'סטין ואן סינק!!!!

Emily ©

New member
שלום לך! ../images/Emo65.gif

אני אמילי. מ-_____ בת 15 בקרוב מאוד
משהו עליי? כן, יש עליי ג'ינס וגופיה.

justinet

New member
אאוווחחח אין לי כוח לזה....אני נועה

בלה בלה בת 14 ....בלה בלה...

למעלה