היי .. למה אין אפשרות לכתוב הודעה

רוייקו

New member
היי .. למה אין אפשרות לכתוב הודעה

עם ניק מזדמן כמו שקיים בכמה פורומים אחרים ? הרי זה פורום בנושא כ"כ רגיש ואני מאמין שהרבה היו רוצים להשתתף, לכתוב, לחשוף והם מעדיפים שלא לעשות זאת בגלל הרצון לשמור על דיסקרטיות.

מזדמן

אין שום ניגוד בין הצורך להשתתף בפורום ולבין הצורך לא להיות חשוף... אתה יכול להתחבר בניק ניימ מפוברק ולקחת חלק פעיל בפורום. גם לי הייתה אותה דילמה ולבסוף החלטתי שהרצון שלי להיות בתוך הפורום גדול על המצב שאני לא רוצה להיחשף אז "אימצתי" לעצמי שם, ומאז אני פה... אז רק נותר לי לאחל לך ברוך הבא. ליבי

korpiklaani

New member
אם זה כזה מפריע לך הניק

אז בהחלפת שם בצד שמאל יש את האפשרות "הרשמה לגולשים חדשים " רק לפתוח עוד שם וסיסמא וזהו....

ניק מזדמן

בהיותנו פורום באשכול תמיכה, שקלתי בתחילה לאפשר כתיבה בכינוי אורח. החלטתי שלא, בדיוק מהסיבות שציינו ליבי ושרון. עוד חסרון של האופציה, שנכנס לשיקולים בזמנו, הוא שאי אפשר לחסום טרולים, או אפילו לזהות אותם כשהם בכינוי האורח. עם זאת, עד כה לא הייתי צריכה לחסום אפילו גולש אחד, על אף שמחקתי הרבה הודעות זדוניות. חסרון נוסף, הוא שאי אפשר לכתוב מסרים לכינוי אורח. לדבר זה דוקא הזדקקתי כאשר חדשים כתבו הודעות רעות שלא בכוונה, רק מבורות. ובכל זאת, ההחלטה שנעשתה אז אינה סופית ויתכן שהיתרונות גוברים על החסרונות. מה אתם אומרים, רוייקו ושאר חברי הפורום, האם כדאי להפעיל את האופציה?

למעלה