היי....למה ביטלו את ההצגה ב-15.8???

היי....למה ביטלו את ההצגה ב-15.8???

כבר שנים אני וחברה שלי רוצות ללכת לזה וסופסוף היו לנו כרטיסים והכל ופתאום ביטלו אותה!! לא פייר!!!
מישהו יודע למה? ואמרו לנו שאפשר לרכוש כרטיסים להצגות ב-14/15 בספטמבר...(זה דרך קרנות השוטרים).... אז רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שהיה אמור ללכת לזה ולמה זה בוטל... תודה!

RossandRachel

New member
בוטל...בוטל...

אמרו לי את זה עוד ביולי...תחילת יולי...ועדיין כתוב באתר שיש- אבל אין

aMiRi GiRl

New member
אין בכלל הופעות באוגוסט בגלל

ההתנתקות....ביטלו את כל ההופעות לחודש בכל מקום

barmiz

New member
התנתקות? מה הקשר?

מרי לו מופיע בניצנים או בהתנתקות? איזה שטויות..

aMiRi GiRl

New member
לפי מה שאמרו לי כל ההופעות ברחבי

הארץ ביטלו לחודש אוגוסט אני לא יודעת למה אבל הכל בוטל ולא משנה איפה

RossandRachel

New member
אנשים חביבים, זה ממש לא מצחיק

ועוד מחר 9 באב אז הקופות סגורות....אני חייבת לדעת!!!!

barmiz

New member
יש הופעות

ב- 15 וב- 16 לאוגוסט יש הופעות בשרובר ירושלים לפי "הבמה" ובתאריכים האלה בת"א לפי הבימה אז אין לי מושג איפה בדיוק

aMiRi GiRl

New member
אמממ..

אז לוידעת.... צריך לברר תבררו מחר אבל אני כמעט בטוחה שאין הופעות בשום מקום התאריכים לא מדויקים.. צריך להתקשר להבימה וזהו.. כמובן שאחרי הצום.

mor sh

New member
אני כמעט בטוח ב99% שההצגות לא בוטלו

אבל אברר לכם הכל באופן מדוייק היום

שגיא ק

New member
לגבי "הבמה"

ב"הבמה" נפלה טעות ובמקום לכתוב את "מניין נשים" ב- 15,16 לחודש בירושלים, כתבו את מרי לו. ב- 15,16 לחודש יש את מרי לו בהבימה, ושם דבר לא בוטל. ואם יש לכם ספקות- אפשר להרים טלפון ל"הדרן" או ל"הבימה" פתוח שם היום, למרות תשעה באב.

שירנטע

New member
כן, התקשרתי עכשיו להבימה ו...

אמרו ששתי ההצגות מתקיימות, היום ומחר!

איזה באסה!!! הם הודיעו לי שאין

את ההצגות היום ומחר ובכלל כל החודש!!! מה הקטע שלהם?? ובגלל זה לא הלכתי! הם אשכרה התקשרו ביום שלישי ואמרו שאין היום בטוח ושהכרטיסים מבוטלים ועכשיו נכנסתי לפורום הזה וראיתי שכתבתם שכן יש את ההצגות היום ומחר!! אוף!!! איזה באסה....ועכשיו להצגות של ה-15 לספטמבר אני לא יוכל לבוא וסתם חיכיתי לזה שנים וחבל...
מה הקטע? איזה לא פייר! הם לא בסדר... :(

למעלה