היי... למישהו יש רעיון?

desegel

New member
היי... למישהו יש רעיון?

אני אוטוטו בוגר י"ב, ואני מתכנן למצוא עבודה לחודשיים בתחום המחשבים, אפילו אם זו תהיה סתם עבודה שחורה ופשוטה. סיימתי עם ממוצעים טובים (אני לומד במגמת טכ"מ והוצאתי 98 במדמ"ח, בסביבות 95 במתמטיקה 5 יח') ויש לי כמה פרוייקטים להראות ברזומה, אבל אני ממש לא יודע איך לגשת לחברות מהסוג הזה ולהגיש להם את "קורות חיי".. למישהו יש רעיון איך ניתן לפנות לכמה חברות בתחום, איך כדאי להציג את עצמי ואיך אני מראה להם עבודות שעשיתי, וכו'? תודה רבה רבה לכל העוזרים.

vinney

Well-known member
המם....

בחברה שלי מעסיקים תיכוניסטים בקיץ, אבל זה בד"כ הילדים של העובדים... תנסה לשלוח קו"חים, תרשום את מה שיש לך להציע, ואולי יזמינו אותך, אני מכיר כמה אנשים שפגשתי באו"פ, שעבדו ככה בחופשות קיץ...

desegel

New member
כן אבל

לאיזה חברות אני פונה, ואיך אני פונה אליהן? איך אני מגיע אליהן? תודה:]

vinney

Well-known member
אתרי אינטרנט, מודעות דרושים,דפי זהב

אני בטוח שאם אתה מתעסק במחשבים, אתה יודע בערך למפות את התחומים בהם אתה טוב, ולחפש בגוגל חברות שקשורות לתחומים האלה, נכון?

desegel

New member
צודק

אבל הבעיה היא שאני לא יכול לפרסם את עצמי כמתכנת C/C++ ומתכנת WEB רגיל לכל דבר (הם התחומים שאותם אני יודע ולמדתי בתיכון) כי יש לי ידע ברמה של מגמת טכ"מ, שזה טוב מאוד יחסית לתיכוניסט אבל אני לא יכול להתחרות באנשים עם ניסיון ותארים. לכן אני לא מתכוון לקבל עבודה בתור תוכניתן, כי הרי אני לא ברמה מספיק גבוהה, אני מחפש "עבודות שחורות" ופשוטות יחסית שצריך לעשות במחשב בשביל חברות הייטק.. ואי אפשר למצוא במודעות דרושים או באינטרנט, חברות הייטק שמחפשות תיכוניסטים לעבודות שכאלה :-\

vinney

Well-known member
תפרסם את מה שיש, מה הבעיה?

אתה לא מתמודד על אף משרה קבועה, אתה מציע שירותים לחודשיים-שלוש, אף אחד גם לא ישכיר אותך בתור מומחה, כי כאלה לוקח רק חודש-חודשיים לפחות להכשיר לעבודה בחברה. אם מישהו יעסיק אותך, זה יהיה בבדיקות פשוטות, באיזה פיתוח צדדי מאוד קטן, בתמיכה טכנית, דברים מהסוג הזה, שלא דורשים התמקצעות או ידע, ובעיקר בפרוייקטים זמניים, שלא שווה למישהו לשים את העובד הקבוע על זה, אבל הוא ישמח אם יהיה מישהו שיתן לזה את מלוא תשומת הלב, ולא שעה ביום. זה מה שהתיכוניסטים עושים אצלנו וזה מה שאתה צריך לדעתי להציע.

vinney

Well-known member
אגב, תנצל את הפורומים

בפורום הזה יש דווקא בעיקר סטודנטים, אבל בפורום שפות תכנות יש אנשים עובדים, גם ראשי צוותים, שאולי יוכלו לעזור לך בזה. אם מישהו מכיר את היכולות שלך שבאות לידי ביטוי בעזרה שאתה נותן בפורומים - לא מן הנמנע שיוכל גם לעזור לך למצוא עבודה אמיתית. מנסיון שלי זה אפשרי, עזרתי כבר למישהו אחד לפחות מפורום שכן למצוא עבודה, וקיבלתי כמה וכמה הצעות כבר בעצמי, כך ששווה לנסות.

ron369

New member
קראת את השרשורפלצת שמתחת?

"מה באמת יישמתי עד היום"

למעלה