היי, למישהו יש תמונות מהקון?

rukia chan

New member
היי, למישהו יש תמונות מהקון?

כל מי שיש לא תמונות מהאנימה קון של השנה שיפרסם!! שיפרסם ודחוףףף!please?

Ayelet chan

New member
נצל"ש.-חשבתי שאני מתה עוד שנייה!!!!

אחותי הדליקה את הקמין (זה כמו אח) ואז היה ממש הרבה להבות, וזה בדרך כלל ככה, ואז הלהבות יורדות. אז זה התחיל לעשות רעש מטורף של אש, והיא סגרה את זה וזה נסגר והיא הסתכלה פנימה וענתה לטלפון ופתאום הזכוכית של זה התנפצה והתחלתי לצרוח כמו מטורפת וגם אחותי, ואז היא התקשרה למכבי אש ולאבא שלנו ובסוף היא סגרה את האש. והכל שם בער, וזה כבר יצא מהקמין, והיה ליד זה עץ, ומלא תמונות מעץ, וממש התחלתי לצרוח ולבכות. חיבוקקקקק TT________________________________________TT (כן, אני יודעת שלא אכפת לחצי ממכם אם הייתי מתה או לא. ואני יודעת שחצי ממכם לא יודעים באמת מי אני, ולא מכירים אותי אישית. ו*עוצרתכאן*)

keep smiling

New member
אמא'לה. >;../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

*הולכת לסלון*...*נועצת מבטים בקמין*... אמא'לההה. ;; העיקר שאת חיה! 3> [*פוזלת אל עבר הקמין* אעעע!] אמ, זה נשמע נורא מטריד ומפחיד. הייתי מתעלפת או משו כזה במקומך. אעע. ;;

0Onegaineko0

New member
איי-צ'אן!!!!!!!! OOOOO= *חיבוק*

אויש, ידעתי שהאח הדפוקי הזה הוא לא טוב!! =DDDDDDDDDDDDDDD דאמיט יום אחד זה יהיה יותר מרק הרגליים הכבויות של סטאר או השריפה הזאת TT________TT *חיבוק מוחץ מוחץ מוחץ* אם את צריכה משהו אז אני בבית )=

Fay Wood

New member
בטח שאכפת לנוו!!!111 O____O ../images/Emo168.gif

אויואבויאויובויאויואבויי X___X אני מכירה את זה, יש כזה לסבא X_X אמגג, מסכנה שלי, אני יכולה לתאר לעצמי כמה שזה היה מפחיד X_______X אבל כל הכבוד שהתקשרתם למכבי אש דבר ראשון! ושלא תעזי לדבר ככה!!! בטח שאכפת לנו, מה את בסדר?? ואני מהכירות אישית איתך ובטח שהיה אכפת לי אם היה קורה לך משו!! תודה לאל שלא קרה לכם כלום X.X |חיבוקענקענקענקק|

לבנדר א

New member
איילת צ'אאאאאאאאאן!!!

כואב לך איפשהו? את מרגישה מטושטשת? את מרגישה נוזל שוטף את השטח? לא? תודה לאל!! *נשיקה על המצח* בטח שאכפת לי אם תמותי טפו טפו טפו! אני אלבש שחורים ואגזוז את שערי ואצום עשרים יום. ;O; איילת צ'אן, את כפרה ואת חמודה ואת לא מתה לי. *חיבוק* עכשיו עשית לי קמינופוביה. אני אוותר על האח עם החתול הרובץ לטובת הסוודר הישן והטוב. ;.;

coral chan

New member
אוי את כזאת חמודה! ;; ../images/Emo210.gif

|חיבוקי| (כי חיבוק כבר תפוס על ידי איזה אמוטיקונ~) את חמודה מדי ;; מדימדי ;; קמין..איזה מילה ישנה זאת.. XD אבל הכל בסדר,נא? ^^~

JeeChan

New member
העיקר שאיי צ'אן בסדר :]

וברור שאכפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת >>: את איי צ'אן *_* ולא אוכל לסבול אם יקרה לך משהו ;-;

marinaaa

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

אש? *_* איפו אש? - אני פירומנית, נא להתעלם. אני פעם בטעות שרפתי את כל הגן מאחורי הבית של חברה שלי במסיבה:O והיא עדיין לא יודעת שזאת אני XD

coral chan

New member
ווואוו..מממש לא.. XDD ../images/Emo210.gif

מרינה התחפשה לנמו,סגן המפקד של מאיורי. והיא לבשה חלוקמיני שיניגאמים והיא הייתה כזאת יפה *,* (פירסמתי תמונה שלה,עם רוני,הזה מטריגאן,ואיתי <:) זאתי שהתחפשה להארוקו(?) מפוריקורי זאת OnlyLeigh והיא הרבה יותר מבוגרת ממרינה OO;;

marinaaa

New member
הווווו*_*../images/Emo110.gif

את גורמת לי להסמיק^^ -את היית עזאת כוסיתה בעצמך*_*

ShuNka

New member
אמא :ם

ל-לא נורא העיקר שאתן בסדר
~

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אמג ;;