היי למי יש רעיון איך להכין גוזלים בקן ?

ayaly2

New member
היי למי יש רעיון איך להכין גוזלים בקן ?

היי צריכה להכין קן לציפור של ביאליק ,אשמח לרעיונות לשלושה גוזלים

הם צריכים להיות בובות שמופעלות???

בחנויות היצירה ישנם מין כדורי פרווה רכים ( ברח לי השם המדוייק אבל אני בטוח שאת מבינה למה אני מתכוון...יש כאלה בכל מיני צבעים ) חיבור של 2 כדורים כאלה ישמש כגוף הגוזלים ( אם הם צריכים להיות ממש פיצפונים אפשר גם אחד ) כדור נוסף ישמש כראש הגוזל עיניים תוכלי ליצור בעצמך מלבד או סול בצבעים המתאימים, תוכלי להשתמש גם בעיניים מוכנות הנמכרות בחנויות הנ"ל. מקור קטן מסול כנפיים תוכלי להכין מבד דק בצבע או מבד שעליו פלומת נוצות מודבקת ( צרי כנפיים קצת ארוכות על מנת שהנעת הבובה תיצור תזוזה שלהן...לכן ציינתי בד דק כדי שינוע בקלות!!!! ) מהחלק התחתון של הגוף נעצי בבובה מוט ברזל עם דבק, חשוב שהמוט יהיה דק מספיק כדי שתיווצר תנועה עם כל תזוזה שלו אבל שיהיה גם מספיק עבה להחזיק את הבובה ( מומלץ לנעוץ את מוט הברזל אחרי הדבקת הגוף והראש ולפני עיצוב תווי הפנים!!!!!!!!!!!!! ) על אותו עיקרון תוכלי לעשות גוזל מ2 כדורי קלקר שתצפי בזנב חתול ( פשוט יותר עבודה... ) אם תירצי תוכלי להעביר בין הכדורים חוט דיג שקוף, מה שיאפשר לך להניע את הראש והגוף בנפרד ולא כחטיבה אחת כמו ברעיון הקודם. לשם כך נעצי מוט ברזל אחד בראש ואחד בגוף. בהצלחה חברה ואל תשכחי לשתף בתמונות

בובת כפפה של גוזלים וקן

מצ"ב צילום של עוד אפשרות. בובת כפפה שהיא גם קן וגם גוזלים. את יכולה לבחור כמה גוזלים את רוצה (עד 5, שזה מספר האצבעות, מן הסתם). ההפעלה היא קלה - פשוט הזזה של האצבעות. הבניה, גם לא מורכבת - הכל בתפירה. בתמונה יש 3 גוזלים (של פינגווין). 2 האצבעות הפנויות הן כמו הידיים/כנפיים של הגוזל האמצעי) אילן

ayaly2

New member
אילן תודדה../images/Emo13.gifאיזה רעיון אארגן כפפה ולעבודה../images/Emo13.gif

ayaly2

New member
איזה מקסים..הרעיון עם הכפפה../images/Emo13.gif

שמחה עזרתי לך עם הסיפור
אני הסתדרתי גם עם הקן שלי תמונות בהמשך

אילה - שמח שעזרתי לך לסדר בראש ואילן...

רעיון מעוללללללללללללללללללללללללללה פשוט, יעיל, שימושי ובעיקר יפה!!!!!

למעלה