היי למפרשות ושבת שלום

היי למפרשות ושבת שלום

הגיעה אלי בחורה שעובדת בת"א וגרה עד עכשיו אם חבר בדירת הוריו כעת היא רוצה לעבור לגור לבד היא מתלבטת אם לגור לבד או עם שותפים , שאלנו:האם כדאי לי להשכיר דירה לבד? האם השאלה מנוסחת טוב? יצאה לנו כך: האם-אס מטבעות כדאי - העולם לי -3 חרבות לשכור דירה- ירח לבד- 4 מטבעות סיכום-מלך מטבעות על פניו נראה שהפותנציאל לשכור לבד יכול להיות רעיון טוב ,אך נראה שהבחורה צרכה לסגור אם עצמה דברים שעדין מונעים מימנה להמשיך קדימה. האמת שקצת התקשתי בפרוש ואשמח לאעזר בכם ולשמוע מה אתם חושבים

blackcat2

New member
../images/Emo41.gifלטעמי כדאי לעשות

פריסת השוואה כאשר קבוצה א' תהיה לגור לבד והקבוצה השניה תהיה לגור עם שותפ/ים. שתפרוס 7 קלפים בלבד ואנחנו נעשה את החלוקה.

blackcat2

New member
הי חתול שחור לבן ../images/Emo105.gif

לגור לבד- נער המטות, כוהנת, 3 גביעים לגור ביחד- מרכבה, 8 מטות, 8 גביעים אין כל ספק כי עפ"י הפריסה עדיף לבחורה לגור לבד. המגורים לבד יפתחו עבורה תקופה חדשה ומתרתקת בחייה (נער המטות). החיים לבד יאפשרו לה יותר זמן עם עצמה. היא תלמד להיות קשובה לרחשי ליבה והיא תבין את עצמה וסביבתה טוב יותר (הכוהנת) מה שלטעמי יועיל לה גם בקשרים עם סביבתה. נראה כי בבית היא עתידה לחוות הרבה מאד שמחה עם חברים ומשפחה שיקפצו לבקר אותה במעונה. (3 גביעים). המגורים ביחד ילוו כל העת בתחושה של דילמות - לפני הכניסה לדירה ולאחריה (המרכבה). כל העת תהיה תחושה של "רוצה" ו"לא רוצה". תוך תקופה יחסית קצרה היא תעדיף לסיים את התחושה האינטנסיבית המלווה במגורים משותפים (8 מטות) ותעזוב את הבית מבעוד מועד. (8 גביעים) 10 המטבעות - הקלף השביעי- מסמל את מצבה הנוכחי. בעיני קלף זה מדגיש את החשיבות בכך שכרגע משפחתה ומשפחת החבר שלה יצטרכו להמשיך את החיים התוססים והנפלאים בנפרד ממנה כי היא מבקשת את חייה לעצמה. היא מרגישה בלב פנימה כי עזיבת ביתה הנוכחי לדירה משל עצמה לא יותיר את משפחתה או את משפחת חברה "במצוקה" או בתחושת היעדר. היא עוזבת את ביתה הנוכחי בתחושה נינוחה שזה הצעד הנכון עבורה אולם גם עבור סביבתה. אשמח לשמוע את דעתך.

blackcat2

New member
החיוקים??../images/Emo9.gif לא הבנתי.

ושמחתי לעזור לה. מסרי לה בהצלחה.

היתה לי טעות כתיב ורציתי לתקן

ושוב תודה ושבת רגועה אם יש לעוד מפרשת מה לאוסיף נשמח לשמוע

רצתי לברר

פתחנו פתיחת אופציה האם להשכיר לבד או אם שותפים, והתשובה התרכזה בחשיבות יציאה מהבית, שהבחורה מאוד מודה לך אך פתיחת האופציה היתה בדבר אחר, מחכה לתשובתכם

אוספת אינפורמציה

היום הבחורה גרה עם החבר בדירת הוריו ורוצה לצאת ולהשכיר דירה אך מתלבטת אם להשכיר לבד או אם שותפים , וזה בעצם עיקר ההתלבטות, מקוה שעכשיו אני ברורה יותר, ושוב תודה ושבת שלום מהחתול שחור לבן

צ ל י ל 8

New member
מפרשת את הפריסה הראשונה שלך

האם-אס מטבעות כדאי - העולם לי -3 חרבות לשכור דירה- ירח לבד- 4 מטבעות סיכום-מלך מטבעות אני חושבת שעצם השכרת הדירה לבד לא יהיה לה טוב. היא תרגיש שזה לא זה ותהיה מאוכזבת. בואי נעשה פריסה שניה: האם כדאי לי לשכור דירה עם שותפים 5 קלפים+קלף סיכום

blackcat2

New member
הפרשנות שלי לפריסה הראשונה

אני חושבת שהבחורה חושבת על שכירת מקום לבד מתוך תחושה של שברון לב ואכזבה (3 חרבות). היא מאמינה שכשתגור לבד היא תהיה חשופה פחות לפגיעה. היא מרגישה כנראה כי לאורך תקופה ארוכה היא לא ראתה את עצמה במרכז העולם שלה והיא הציבה את האחרים במקום בו היא עצמה ראויה היתה להימצא. היא רוצה לדאוג לעצמה הרבה יותר כעת. (העולם). כל מהלך חיפוש הדירה ושכירותו ילוווה בסערת רגשות ובלבול, מה שמתבקש נוכח הצעד המכריע המדובר. היא תצטרך להיות קשובה לעצמה ולרחשי ליבה ולפעול בהתאם. הענין היחיד שעשוי להקשות עליה זה הענין הכלכלי. השכירות לבד תאלץ אותה לצמצם הוצאות ולשמור על תקציב מסודר ולא לחרוג ממנו (4 מטבעות) כי מבחינתה כל חריגה קטנה עלולה לעלות לה בהרבה מתח נפשי ומצוקה כללית. מלך המטבעות בסיכום אומר כי המטרה טובה אולם עליה לקחת בחשבון שהיא תיאלץ ללכת כברת דרך מסויימת עד שדברים יסתדרו לה. לאט אבל בטוח זה המסר. בהצלחה ואשמח לשמוע כמובן את דעתה.

בוקר טוב צליל

יצא כך:האם=4 מטבעות כדאי-9 חרבות לי-מרכבה לשכור דירה-מלך המטבעות עם שותפים-3 חרבות סיכום-3 מטות ושוב תודה ויום טוב

batgalim

New member
הפירוש שלי לפריסה האחרונה../images/Emo26.gif

האם=4 מטבעות כדאי-9 חרבות לי-מרכבה לשכור דירה-מלך המטבעות עם שותפים-3 חרבות סיכום-3 מטות שכירות עם שותפים תעשה אך ורק מתוך מחשבה כלכלית (4 מטבעות), אך הכדאיות הנפשית מוטלת בספק (9 חרבות), המגורים עם שותפים יקשו על חברתך לקדם את עצמה ולדאוג לענייניה (מרכבה). נראה שמגורים עם עוד אנשים יגבילו אותה ויגרמו לנוקשות מסויימת - כללי התנהגות וחוקיות שיקבעו הדיירים הנוספים (מלך מטבעות) שלא מתאימים לה ולאופיה הפתוח מטיבעו (דבר שראיתי אצלה בפריסות הקודמות). היא תתאכזב והדבר יגרום לה למפח נפש (3 חרבות) עד כדי רצון לעזיבה ותכנון מחודש לגבי עתיד מגוריה (3 מטות). שבת שלום

למעלה