היי לפורום המקסים

היי לפורום המקסים

מחפשת בנרות מתכון מעולה לקינוח פרווה .אולי מוס טוב (לא שוקולד) או איזה רעיון אחר לסעודת החג תודה מראש !!
 

simad1

New member
יקירתי-כל מוס עם שמנת מתוקה ניתן להכינו

עם שמנת ריץ' להקצפה - אפשר מוס לימון, מנגו וכו' עם בסיס/ללא בסיס, כמנות אישיות, כעוגה או בתוך כוסית שקופה תני לי כיוון ואנסה לעזור (מאוחר יותר)
 
תודה לך! אולי באמת משהו בכוס שקופה כמו

קרמליטות או משהו כזה מוס או גלידה בשילוב של פירות יער או תות קפוא משהו מיוחד לא מידי קשה מקווה שאני נתתי כיוון.... וגם מחפשת מתכון פנטסטי לבשר צלי (מספר 5)
 
עוד שאלה דחופה../images/Emo122.gif

יש לי מתכון לעוגה עם כוס חלב במה אפשר להחליפו??(חוץ מבכוס חלב סויה)..
 

simad1

New member
רשמי לי את המתכון ואוכל לומר לך

בד"כ ניתן להמיר במים, מיץ תפוזים (אך יקנה לזה טעם), חלב קוקוס
 
היי סימה מקסימה! זה לא מתכון ספציפי

במסגרת החיפושים בפורומים השונים אחרי עוגה טעימה שמתי לב להרבה עוגות עם חלב והשאר מוצרי פרווה לכן רציתי לדעת מה אפשר לשים בעוגות כאלו במקום כוס חלב ץ למשל בקצפת +אינסטנט פודינג וניל בד"כ רשום כוס חלב מה אפשר במקום זה??
 

simad1

New member
השתמשי רק בקצפת ואינסטנט -עד לשלב שהופף למוס

אוורירי ולא יותר (שלא יהפוך לחמאה).
 
מתכון מעולה לבשר בקר../images/Emo80.gif

משרים את הבשר בשמן, מלח, פלפל שחור וחתיכות שום, ליום אחד. לפני הבישול - מאדים בצל, שום, פלפלים, גזר. צולים את הבשר על הירקות מכל הצדדים, ניתן להוסיף שוב תבלינים. מבשלים 4-5 שעות. מוסיפים יין. אם הבשר לא הפריש מספיק מים - מוסיפים מים. הופכים את הבשר מדי פעם. לאחר הבישול, מוציאים את נתח הבשר על צלחת, ושומרים אותו בנפרד עד לקירור. חותכים לאחר קירור מלא במקרר. (אני מקפיאה את הבשר לאחר שאני פורסת אותו, ומקפיאה בנפרד את הרוטב בקופסא, ובהפשרה - מחממת אותם בסיר ביחד).
 
גלידה חגיגית וטעימה במיוחד

2 ריצ' 4 ביצים 1/4 כוס סוכר 2/3 כוס סירופ מייפל 1/2 כוס ממתק בוטנים מפורר (בעזרת פטיש של שינצל) 1/2 כוס פקאן סיני מפורר מקציפים את הריצ', ומוסיפים את הביצים שלמות, אחת אחת, תוך הקצפה בין לבין, והוספת הסוכר. לאחר מכן שופכים את המייפל, וחצי מכמות הבוטנים והפקאן. שופכים את הבלילה לתבנית עגולה, או לכוסיות אישיות ומפזרים למעלה את שארית פירורי הבוטנים והפקאן.
 
למעלה