היי לפורום שלא הייתי בו שנים

היי לפורום שלא הייתי בו שנים

התגעגעתי אפילו שאני לא מזהה פה את הנפשות הפועלות

אני גרה עם בעלי בחו״ל לא מזמן התחתנו ואנחנו לפני מעבר למדינה אחרת בקרוב. שינוי שמלחיץ אותי.
אני כרגע לא עובדת אז הימים שלי דיי מלאים ב..כלום. בעיקר עכשיו אחרי שהחתונה נגמרה.
אני מרגישה מרוקנת נפשית. מדוכאת. כאילו אין לי יעוד. בודדה מאוד (מלבד בעלי היקר שהוא החבר הקרוב ביותר ואולי היחיד שתמיד שם בשבילי)
בגלל שאני לא בארץ אין לי אפשר פשוט ללכת לטיפול ולבדוק מה לעזאזל לא בסדר שמטריד אותי כל כך מתחת לפני השטח וגורם לי לעצבות.
אולי תוכלו לעזור לי עם פריסה מתאימה ? אודה לכן מאוד

קוברה23

New member
היי

שלום לך. אשמח אם תפרסי את פריסת השאלה ותוציאי חמישה קלפים בשאלה הבאה:
"האם נכון לי המעבר למדינה החדשה"?
תודה!

היי קוברה

חידוד
המעבר למדינה אין לי שם אופציה בכלל
זהו צעד שאנחנו עושים עם בן זוגי קצת קשה להסביר כי אני לא רוצה להכנס לפרטים יותר מידי אישיים אבל אין לנו כרגע אופציה אחרת.
השאלה שלי היא יותר על עצמי ועל הריקנות שאני חשה
ומה יכול להיות פתרון או מתי המצב ישתנה
יש לי תחושה שברגע שאחזור לעבוד (אחרי שנעבור) אבל אולי זה משהו עמוק מזה?
&nbsp
תודה רבה

קוברה23

New member
אוקי

אז אם כך תפרסי את פריסת השאלה עם 5 אופציות בשאלה:
"כיצד עלי לנהוג כדי לשנות את הרגשת הריקנות שלי כרגע"?

תודה רבה

זה מה שיצא
&nbsp
מיקום 1 - מלך החרבות
מיקום 2 - שמונה המטבעות
מיקום 3 - מלך המטבעות
מיקום 4 - תשע המטות
מיקום 5 - חמש החרבות
סיכום - קוסם

קוברה23

New member
את צריכה להיות

הרבה יותר תקיפה ואסרטיבית ולהשמיע את דעתך, ואם משהו מציק לך, תגידי ואל תשאירי את זה רק לעצמך. את צריכה לבסס את עצמך במקום עבודה ובלימודים, כלומר לעשות את הדברים בהדרגה ורק אחרי שתצברי ניסיון תוכלי להגיע להצלחות. זה דורש השקעה. מתאים לך גם לעבוד בעבודה שדורשת מימונות של הידיים. את קצת חסכנית בכסף וזה גורם לך לוותר על דברים או לא לעשות דברים שאת רוצה. את מרגישה מאוד בודדה.שימי לב שאת לא הקורבן בקשר שלך עם בן זוגך. האם באמת איכפת לו ממך ומצרכייך? ולסיכום את היחידה שיכולה לשנות את חייך, אם לחיוב או שלילה, הכל תלוי בך. בהצלחה!

תודה רבה

אם כי אין לי ספק כי לבן זוגי איכפת ממני ומצרכיי אפילו יותר משאיכפת לו מצרכיו לפעמים.
&nbsp
נתת לי דברים לחשוב עליהם וכיוון לשנות... תודה רבה

למעלה