היי לתושבי הפורום :) מחפשת בובנאי/ בובונאית

khamala

New member
היי לתושבי הפורום :) מחפשת בובנאי/ בובונאית

הכוונה לאחד שיוצר בובות ( לא מפעיל). עינבלית הפנתה אותי לפורום שלכם. תוכלו גם לפנות אלי בטלפון - 052-8585446 ענת

khamala

New member
אני צריכה מספר בובות

אשמח לשמוע המלצות על בובונאים במידה ואתם לא עוסקים ביצירת בובות.

khamala

New member
תודה רבה אירית. להלן הפירוט

אנחנו רוצים בעיקרון 4 בובות ( לא מרייונטות) 3 מהם מופעלות כמו כפפה, ואחת בובה רגילה ללא הפעלה. אנחנו מתלבטות לגבי עוד 2 בובות אבל נדבר איתך עליהם בהמשך. לגבי 3 הבובות: 1. בובה של עוגיה. 2. בובה של מקרר. 3. בובה של עובר. תוכלו ליצור איתי קשר ב - 052-8585446 אגב, הייתי מעוניינת לראות עבודות שכבר יצרתם, אשמח אם תוכלו לשלוח לי לינקים. תודה, ענת ====

ראיתי את הודעתך אך כרגע אינני פנויה ,תפני

לעומרי למריה לאירנה ואם תרצי טלפונים שילחי אליי מסר

שלום ענת וברוכה הבאה לפורום שלנו ../images/Emo45.gif

אני רואה שדבי כבר נתנה לך מס' שמות ( לגבי מריה אני לא משוכנע שהיא עדיין עובדת עם גורמים קטנים כמונו אבל שווה לברר ) כמו כן אני מוסיף את שמותיהן של חבובית, יעל 0304, איזו בובה, רוני נצר בובטרוני,liorashap וליאורה ברד (שאני לא בטוח שעושה לאחרים) כולן יוצרות בובות. ממליץ לך לפנות אליהן במסר ואני משוכנע שמכל הרשימה תמצאי את המתאים והנכון לך ביותר. נשמח גם להכיר אותך טוב יותר ולדעת מי היא ענת? הקשר שלך לתיאטרון בובות, אם יש לך בעצמך תיאטרון משלך? לשמוע על הפרוייקט שלו את מחפשת בובות ובכלל... לסיום בקשה קטנה - ע"פ חוקי
חל איסור לצרף מספר טלפון בגוף ההודעה וניתן לעשות זאת דרך חתימה אישית שתופיע באופן קבוע בכל הודעה שתעלי, כפי שתוכלי לראות בסוף ההודעות שלי ושל חברים נוספים בפורום.

khamala

New member
היי דודי תודה רבה :)

אני כבר הרבה זמן לא הייתי בפורומים של תפוז - פייסבוק תפס את הפוקוס...:) אז איך אני מגיעה לכל האנשים עם הכינויים שהבאת לי? היי - שמי ענת, אחותי ואני היינו הרבה בקומונה שלכם ב 2006 כשהיה לנו תיאטרון בובות והרצנו הצגה שכתבנו. לאחר מכן יצרנו חוגים של "בובות מלמדות אנגלית". וכיום אנחנו עובדות על צילום קטעים ליוטיוב עם אותן בובות והוספנו כמובן עוד. לגבי הטלפון - לא ידעתי :) אבל לא הייתי רוצה להיות עם חתימה קבועה שכן לעיתים אני גולשת בפורומים שונים שבהם אני מעדיפה להישאר חסויה. בפעם הבאה אני אשאיר את המספר באופן אישי לכל אחד שיפנה אלי במסר. תודה רבה.

khamala

New member
חחח ראיתי את האצבע - חשבתי גם לעשות לך לייק

אגב זה עוד תחום שאנו עוסקים בו - לייקים בפייסבוק :)

משהו מתחיל לצלצל לי מוכר...

יכול להיות שדיברנו כאן בפורום על מחזה שאת ואחותך כתבתן שהיתה מעורבת מכשפה? או יצור מפחיד? ודנו בנושא הגננות שלא מתלהבות מהצגות "מפחידות"?! אבל יכול להיות שאני מתבלבל...בכל זאת עוברים פה הרבה אנשים ותוסיפי לזה את הגיל
בכל אופן את האנשים הנ"ל תוכלי למצוא בהודעות שונות כאן בפורום ולשלוח להם מסר מצרף קישור לאתרים של מריה גורביץ ואירנה ליצקי שאינן מסתובבות בפורום כשיהיו קטעים מצולמים מוכנים כולנו נשמח לראותם

liorashap

New member
הבטחתי לשלוח לך כמה מבובותי כשדיברנו בטלפון,

הנה כמה מהן, מקווה שתתרשמי לטובה!!!

khamala

New member
בובות ממש לאכול! :)

אהבתי גם שיש להן קו מסויים שמאפיין אותן - שיניים בולטות ופה תפוח.

למעלה