היי ל"בחורה פשוטה"- אני מעתיקה את דברייך לפה-

שירהד1

Member
מנהל
היי ל"בחורה פשוטה"- אני מעתיקה את דברייך לפה-

ההריון הראשון היה עם הזרעה ונטול בעיות
2 ההריונות הראשונים היו טבעי
ההריון ה3 הגיע עם הזרעה הורמונים ותמיכה ונגמר מאוד מהר
בהריון עם הפסקת דופק הרופא אמר שאני לא צריכה כלום ולכן כולם הופתעו ששרדתי את זה
אני רוצה לציין שהסקירה הראשונה התבצעה וגינלית ( והוא הכאיב לי ממש ) לטענת הרופא זה מתבצע וגינלית כי ככה רואים הכי טוב ( מה שבהריון הראשון לא היה לי בכלל )
בנוסף היו לי כאבים איזה יומיים ועברו והבנתי שאני לא אלך יותר אי אפעם לעשות סקירה וגינלית בשום צורה

השאלה שלי היא ככה
עדין לא קבלתי מחזור ואני צריכה לעשות היסטרוסקופיה , האם להמתין למחזור ואז לעשות או לעשות עכשיו ולחכות למחזור?

בנוסף אני הלכתי לרופא פרטי והוא ציין שאני אלך להמטולוג ( יש לך המלצה? )
ואבקש לקבל קלקסן עם הבטא
לאחר מכן הוא אמר לי שאנסה שוב טבעי ואם יקרה המקרה הנוסף נעלה לשלב של דר קרפ

שאלה אחרונה
למי הולכים לבקש לעשות בדיקות נגד נוגדנים של בלוטת התריס וכו? אם יש לך את שם הבדיקה אני אוכל לבקש או לראות אם עשיתי?

תודה על היחס והעזרה

שירהד1

Member
מנהל
משום מה המערכת לא נתנה לי להגיב בעמוד מספר 2-

ולכן העתקתי את הדברים לפה.

לגבי ההסטרוסקופיה- צריך לעשות את הבדיקה בזמן מסויים של החודש מבחינת המחזור, אבל אינני זוכרת מתי. מציעה לך להתקשר לרופא שאמור לעשות לך את הבדיקה ולשאול מולו, או לשאול את הרופא ששלח אותך לבדיקה.

סקירה וגינאלית- אני מכירה רופא אחד שבאמת מעדיף לעשות את סקירת המערכות הראשונה באופן זה, והרופאה שלי בזמנו לא שלחה אותי אליו (למרות שמבחינה מקצועית הוא מעולה), כי ידעה שזה מאוד יכאב לי ושאני צריכה מישהו או מישהי פחות אגרסיביים...אז באמת שתדעי לפעם הבאה מה לבקש.

אני לא מכירה שמות של המטולוגיים.

בדיקות של דברים הקשורים למערכת האוטואימונית- אני חושבת שאפשר אפילו לבקש מרופא/ת המשפחה שלך. לא זוכרת את שמות הבדיקות, ואני גם לא רופאה. אבל את בהחלט יכולה לבדוק זאת מול רופא/ה המשפחה ו/או מול רופא/ה אנדוקרינולוג (נדמה לי שכתבת שאת מטופלת אצל רופא/ה כזה).

בכל מקרה, "מרעישה בשקט" כתבה לך גם המלצה על הרופא שלה. כדאי אולי לבדוק איתו האם הוא יכול להאיר משהו פה.
אני הלכתי בזמנו לרופא מקסים, ד"ר עופר גונן, כדי לקבל חוות דעת שנייה. אבל הוא נמצא באיזור השרון ואת בצפון. בדקי מול הרופא שעליו המליצה "מרעישה בשקט".

שיהיה בהצלחה!!! ותעדכני אותנו.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

גלי377

New member
ראיתי שכתבת שהלכת לעופר גונן, שמעתי עליו רבות איך הוא מומלץ?

למעלה