היי מאירלנד

shalehet

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

מעיין זאת את? בכל מקרה רק לעדכן אותך כשרושמים בכותרת משהו על מה שהיה בתוכנית, נגיד מי עזב או משהו שעדיין לא שודר פה בערוצים הממלכתיים צריך לשים "ספויילר" בכותרת

Daniella 21

New member
הייי../images/Emo140.gif כולנו בהלם!

קודם כל מתה על אירלנד
אמנם לא הייתי שם אף פעם.. אני בהחלט הולכת לבקר שם
נשאל השאלה האם אפשר לעשות משהו בנושא? האם בכל הבלאגן בסוף יתנו לקונסטנטין סיכוי נוסף?? לי לא נראה אבל אני מחזיקה אצבעות לשינוי...

הווו אירלנד../images/Emo99.gif

אני גם רוצה אירלנדדד
כייף לךךךךךךךךךךךך אירלנד רולז

darklighter

New member
אירלנד../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

ברוכה הבאה!! וגם אנחנו בהלם

iloveireland

New member
אירלנד באמת מדהימה

הרבה פה עוקבים במתח אנחנו עוצרים נשימה כל שבוע, גם אם יש לנו חברים או אורחים מלונדון כולם יושבים מרותקים. אני ממש מאוכזבת השבוע
כבר לא יודעת למה לצפות בשבוע הבא

IrishKiss

New member
גם אני רוצה אירלנדדד

כמה זמן את גרה שם?! וכן השבוע באמת היה ממש מאכזב אבל אני לא מפסיקה לראות *אנתוני עדיין שם!* השבוע רק מראה שזאת התוכנית הכי לא צפויה בעולם ושכל אחד יכול לעוף/לנצח... מעניין מי יהיה בגמר

גמאני רוצה לגור באירלנדדדדדדדד

הייתי שם שנה שעברה במאי.. *וואי עברה כמעט שנה כבר
* זאת הארץ הכי מדהימה שיש! אין! פשוט ככה!! אני מתה לנסוע שוב ואני גם רוצה לגור שםםםםםםםםםםםם אני מאוד מאוכזבת שקונס עף...הוא ואנטולי הפייבוריטים שלי וכשהם היו בבוטום 2 הייתי בשוק וכבר התחלתי לבכות על אנתוני..ואז אמרו שקונס עף ותקעתי את הצווחה של החיים שלי ואז בכיתי עוד..ועוד.. עכשיו אני בעד אנטולי ובו.. אני הכי רוצה *לא שיש סיכוי* שבו ואנתוני יהיו בגמר ואז בו ינצח ואנתוני יהיה כמו קליי..רק שיצליח אפילו יותר
חיחיח אני והפנטזיות שלי..
ואז אני אעבור לאירלנד וגם אנתוני במקרה יבוא ואני אתקל בו במקרה ואז נתחתן ונחיה באושר ואושר..טוב קצת גלשתי...LOL אני גם רוצה אירלנדדד ואנתונייייייייייייייייי **** אירנה ה-**** ה******* הזאתי שתלך ל****** עם איזה יצור מהזן שלה.. ותשאיר לי את אנטולי..זקנה ******! LOL
רונה.

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני חנה
אוהבת את אירלנד, למרות שטרם ביקרתי

למעלה