היי מאירלנד

I R E L A N D

New member
היי מאירלנד ../images/Emo9.gif

הגעתי לפורום מתוך סקרנות אחרי שראיתי את שמה של קרן במסינג'ר של טל. סליחה על הבורות אבל פה באירלנד הרחוקה והקרה אין לי מושג מה קורה בארץ, אבל אני סומכת על טל שתעדכן אותי על קרן ומי היא.... כיף לראות את החמימות שלכם פה והערכה של קרן (ממה שקראתי) מראה על גדולתה. אז בהצלחה לכולכם ותהנו מהחיים מעיין - אירלנד

יו. אני בשוק שאת פה

אני אשלח לך את הדיסק של קרן כשהוא יצא.. למרות שהיית בצד של עפרה...חח נראה לי שתאהבי אותו מאוד... נשיקות מישראל (לצערי)

I R E L A N D

New member
../images/Emo24.gif היי מאמי

מה הקשר לעופרה ? מי כמוך יודעת שכשגרתי בארץ היה לי טעם מגוון במוזיקה, (מאחינועם ניני ... עד שלומית אהרון...) מקווה שהכל בסדר בארץ(אנחנו נורא דואגים פה) ושהחום לא כבד לכם מידי, אם אתם רוצים אני יכולה לשלוח לכם קצת מהגשם שיורד פה עכשיו. נשיקות מעיין נ.ב תודה ומחכה בסקרנות לדיסק

לא רוצה גשם תודה!!!

נכון שחם פה מהרגיל, אבל לי טוב עם הקיץ.. רק מתקרבות הטיפות ואני נהיית חולה.. לא רוצה גשם.. שיהיה קיץ כל השנה, אמן!!.. תשלחי מים לכנרת אבל, אם בא לך.. כן. תמסרי לשלומית שדירגתי אותה הרבה במצעדים עכשיו, דרך אגב... סתם שתדעי יש לה שני שירים במצעד... וגם אני מחכה בסקרנות לדיסק

I R E L A N D

New member
וואו....

לא ידעתי שהיא הוציאה כבר שירים, מקווה שהם טובים, יש לי כמה סקיצות מהאולפן, בכל אופן אני אמסור לה, אנחנו צריכות לדבר השבוע אחרי האולטרא-סאונד שבו נדע אם יש לנו בן או בת..... ספרי לי במסינג'ר קצת רקע על קרן... ראיתי מיליון שמות של זמרים חדשים, אני צריכה עידכון חחח ד"ש לכולם מעיין

חח צחוקים איתך חחחח

ברוכה הבאה חחחחחחחח נראה לי קרן תהיה בעננים תדע שיש מישהי מאירלנד בפורום שלה חחחחחחחח

היי מעיין

זאת נופר אחות של טל... מה קורה? אני מקווה שאת נהנת שם באירלנד, מבדר שנכנסת לפורום בגלל המסנג'ר שלה... וקרן באמת מדהימה... זהו... יום טוב

I R E L A N D

New member
היי נופרי

וואו ש נ י ם !!!!!!!!!! איך שהזמן טס...... שמחה לראות כזאת אהבה לקרן, מחכה לדיווח עליה. ד"ש חמה בבית נשיקות מעיין

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהיי לך../images/Emo140.gif../images/Emo15.gif

*מנופפת לשלום בהיסטריה*
ברוכה הבאה לפורום טליהיא כבר תשלים לך את הפערים כשהדיסק יצא

שגעוגי

New member
../images/Emo24.gifיאאייאיא! הפורום שלנו מפורסם

את תהני פה, אני בטוח
.

מזל טוב מעיין../images/Emo24.gif

אני כ"כ גרועה בלזכור תאריכי לידה. אבל איך אפשר לשכוח שנודלת ביום העצמאות של ארצות הברית... אז המון מזל טוב והריון קל וכמובן לידה קלה.. עדיין בשוק שאת בהריון...חחח נשיקות טל-ליהיא (תתרגלי כבר לשם החדש)

ככה הנמרולוגית אמרה...

שאני צריכה להוסיף שם.. טל זה שם טוב, אז לא מחליפים אותו.. אז הייתי צריכה להוסיף וזה הכי התאים מבחינה נמרולוגית.. אני בכלל חשבתי על טל-היא לי, אבל אחותי בחרה ליהיא.. ואחרי שאני בחרתי לה את השם כשהיא נולדה..חחח.. נתתי לה את הכבוד עכשיו

את מאמינה בזה?../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

טוב ליהיא זה שם יפה אז בסדר

למעלה