היי, מבקשת עזרה

espreso girl

New member
היי, מבקשת עזרה

מעולם לא יצא לי לעזוב את גבולות הארץ וכעת מעבר לארצות הברית עומד על הפרק. אין לי מושג מה עליי לעשות בעניין הויזה/גרין קארד.. אם מישהו יוכל להסביר לי מה זה בדיוק מה ומה עליי לעשות, אודה לו מאוד!!!

doronf65

New member
מנהל
תני יותר פרטים, ונוכל לעזור

השאלה שלך ממש כללית. איך עומד על הפרק מעבר? ההורים שלך יוצאים לנסות את מזלם ואת בת 12 שמתלווה אליהם?? או אולי את אמא עם 2 ילדים שבעלה קיבל עבודה? או אולי את נערה בת 17 שאמא שלה התחתנה עם אזרח? או אולי את בת 25 שמתחתנת בעצמה עם אזרח? או אולי בעלך שקע בחובות ואתם בורחים מהארץ כשרק ויזת תייר לגופכם??? בקיצור, תני את כל הסיפור ונשמח לעזור

espreso girl

New member
היי, תודה רבה ../images/Emo13.gif

קראתי וזה אכן מאוד עזר... הדבר היחיד שהתקשיתי להבין בו קצת זה סוגי הויזות. (ניסיתי לקרוא גם באתר אחר אבל הכל היה כתוב במונחים מפוצצים כאלה באנגלית...
) בכל מקרה- אני בת 21 והמעבר לארצות הברית עומד על הפרק מאחר והכרתי אזרח אמריקאי... מוקדם מכדי לדעת בוודאות מה יקרה אך ישנם דיבורים על העניין שאצטרף לחיות איתו שם וברצוני לדעת איזו ויזה עליי לבקש על מנת שאוכל לעבוד שם ולא להיות תלויה רק בו. תודה רבה לכם,

doronf65

New member
מנהל
Hi, directions

Your American friend can help you only if you get married to him. As an American citizen's spouse you can get a green card. This mean you can work in the USA in any job you want, and live there with him. After 3 years you can apply for American citizenship. All other visas are probably irrelevant, unless you want to be a student,without any connection to him. If you are up to it, ask again, and we can help you further regarding the procedures, the best and easy ways and so on.1 Good luck Doron

espreso girl

New member
היי, תודה על התגובה ושאלות נוספות

זה באמת מוקדם מדיי מכדי לחשוב על זה, אבל בהנחה ואכן תתקיים חתונה- במהלך שלושת השנים הראשונות האם אוכל לעזוב את ארצות הברית לביקורים בישראל? אם כן- לכמה זמן לכל היותר? שאלה נוספת היא האם יש מצב בו הם לא מאשרים לי אזרחות למרות הנישואין? באמת תודה על המידע....

doronf65

New member
מנהל
תשובות

ברגע שתקבלי גרין קארד, תוכלי לעזוב על מנת לבקר, לפרקי זמן שלא יביאו את ההגירה לחשוב שאת לא מתכוונת להשתקע לארה"ב. זה די והותר לביקורים! מדובר בחודשיים כל ביקור. בכל אופן, אל תכנסי ללחץ. והמצב שבו לא יאשרו לך אזרחות צריך להיות מאוד קיצוני כמו שאת פושעת וכו'. בהצלחה לך! דורון

doronf65

New member
מנהל
ושוב, אם תחליטו

להתחתן, תפני אלינו לעצות איך לתכנן את החתונה והגשת הבקשה לגרין קארד באופן הכי נכון, כי ההבדל בין האופציות יכול להגיע לשנתיים עיכוב! דורון

espreso girl

New member
המון תודה ../images/Emo24.gif

תמיד נעים לדעת שניתן להתייעץ עם אלו שכבר "עשו זאת"

למעלה