היי....מה האתרים הכי שווים להרדה של

yana4ka

New member
היי....מה האתרים הכי שווים להרדה של

וידיאו קליפים מוזיקליים?

Niff74

New member
אתרים המאגדים בתוכם אינספור ../images/Emo54.gif

קליפים מוצלחים הרבה יותר, לטעמי, מאתרי היוצרים עצמם... אחד חדש ונפלא במיוחד הוא הממותה... (כן, כמו ב"עידן הקרח") - the Mammoth index, שנוצר כדי לאגד במקום אחד את כל הקליפים, הפאנפיקים ויצירות האמנות האחרות של המעריצים, בשל גל סגירת האתרים שתקף את הזינהוורס לאחרונה (סך הכל כבר עברה מעל לשנה מאז שנסתיימה הסדרה). הקיצר, אתר מושקע במיוחד ואכן ממותי ביותר, כמתבקש משמו... אתר נוסף בו יש רשימה אינסופית של קליפים (וגם של סיפורים, כולל המלצות והסברים, באדיבות בעלת האתר), הוא האתר של Lunacy. והשאר, כמו שתמיד אומרים, מחכה בגוגל תחת מילות החיפוש Xena + clips... מקווה שעזרתי, ולו במעט.

gabrielle

New member
מנצלת שירשור../images/Emo32.gif חצי...

הזמנתי היום את הקייטים 4,5,6 !!!!!!! אני מתתתתתה לקבל אותם כבר!!! בכל מיקרה, ההוצאה היא בהחלט יקרה - וכשאני אקבל אותם אני אודיע לכם אם זה שווה את זה... למרות שאני בטוחה שכן:)

ברודי

New member
../images/Emo2.gif שתפי בקצרה מה יש שמה...

ז"א שווה זה בטוח, אבל, שנייה אני מסתבכת עם עצמי- מה יש בביפנוכו של זה.. בטוח רשום איפהשהוא בנט, לא?

*neta*

New member
תתחדשי ירדן !

ולגבי מה שזה מכיל, קלטת עם פספוסים ועוד (זה שונה מקיט לקיט), פוסטר גדול, 5 תמונות צבעוניות, 3 גליונות של המגזין צ´אקרם, כרטיס מועדון חבר ואני חושבת שזהו.. מידע מפורט יותר ניתן למצוא באתר של קריאיישן.

shiri_b

New member
תתחדשי!!../images/Emo13.gif

למרות שזה יגיע עוד הרבה זמן... ותאמני לי זה שווה את זה!!!

yana4ka

New member
איזה מדכא!!!!!כדי לראות צריך להוריד

realone!!! והוא דורש שאני יכנסי כרטיס אשראי!!! אפשר לעקוף את זה אכשהוא? איך התקנת כדי לראות קליפים מסוג rm?

Niff74

New member
אפשר ורצוי להוריד גרסאות ../images/Emo54.gif

ישנות יותר של Real player. אפשר לחפש בגוגל לפי מילות מפתח או לנסות את קאזה ודומיה. וגם את הגרסא החדשה של Real One אפשר להוריד מהאתר בגרסא חינמית, אם כי עם מעט פחות תוספות (שאפשר, לדעתי, לחיות יפה מאוד גם בלעדיהן...) הנה הלינק להורדת התוכנה החינמית - http://forms.real.com/real/realone/realone.html?dc=122812271226&type=dl&beta_bypass=true&bbits=true&src=121902realhome_1,021120r1cp_choice_noplayer

yana4ka

New member
זה עובד!!!!!

תודה! איפה מצאת את האתר עם הגרסה החינמית?! עשיתי חיפושים והיה "ריל וון חינם ל14 ימים-כרטיס אשראי בקשה"

Niff74

New member
../images/Emo9.gif ודאי שעובד!!! ../images/Emo54.gif

החבר´ה של Real תמיד שמים גם לינקים לתוכנה החינמית, אבל קשה לאתר אותם בין הבאנרים הענקיים והצעקניים של התוכנה שעולה כסף... טקטיקה הגיונית, האמת, אבל עדיין מעצבנת... בכל מקרה, כמו שפוקס ודיינה יודעים כבר מזמן - the truth *is* out there... :)

למעלה