היי, מה הולך?

Cobe Anan

New member
היי, מה הולך?

בנות-איך הייתן מגיבות אם מאבטח בכניסה לקניון היה מבקש שתתפשטו? ואולי בכל זאת...?נו,קצת..בבקשה...?בטוחה?מבטיח לא לגעת.. זה קרה לי השבוע.הייתי עם דקלה בקניון,והמאבטחת ניסתה לשכנע אותי להתפשט.. אתם יודעים מה?לא מפריע לי מה שהיא עשתה. משעמם לה במשמרת, מצאתי חן בעיניה, היא הפסידה בהתערבות-ווטאבר.. זה לא שהיא הרסה לי את התמימות,זה לא שהיא עשתה לי משהו בכוח או תוך ניצול מעמד-ובאמת שלא קרה לי כלום מזה. אבל למה אני הייתי נכנס לכלא אם הייתי מדבר ככה?מה ההיגיון שבחוק הזה?למה יש בנות שלא יכולות להבין את ההבדל שבין מילים ורמיזות לבין מעשים של ממש?למה החוק לא מבדיל בין לבין,ומאפשר לנו לפגוע באדם פי מיליון ממה שהוא עשה לנו-והכל בסיוע מערכת הצדק שלנו? אני חושב שאם הייתי הולך להתלונן,היו צוחקים עלי במשטרה.אבל אם לדקלה זה היה קורה עם מאבטח והיא היתה מתלוננת-היו נהרסים לבנאדם החיים ברגע: פיטורין בתור התחלה,כלא בתור מנה עיקרית,ואות קין-לקינוח.למה?

comet9

New member
שמע.. לך לבדואי שקנית ממנו את הטולה

ותגיד לו שזה מקולקל

Cobe Anan

New member
גם ל-א` בטח נמאס לספר..

אבל אסור לטאטא דברים כאלה מתחת לשטיח! וחוצמיזה, מזמן לא כתבתי פה, אז לא לעניין לפתוח בעוף...

Cobe Anan

New member
מה שוויוני בזה?

צהובי, אתה חייב לחזור לשיעורי חשבון..

חחחח זה היה בציניות

לדעתי צריך לשנות את חוק ההתיישנות לאונס לתקופה שבה ניתן להוכיח את זה לא יכול להיות שבחורה תבוא ותגיד אנסו אותי ותהרוס לגבר את החיים על לא עוול בכפו (מדובר בטענת שווא ) אנסו אותך תדעי שיש לך חודש להתלונן ואם לא התלוננת אז זו בעיה שלך

איך אתה היית מגיב אם מאבטח היה

משכנע את דקלה להתפשט??? זה לא היה מפריע לך? אני מניחה שזה לא היה 'הורס לך את התמימות' - אבל אני לא רוצה לדמיין מה זה היה הורס לו (אולי את מערכת התותבות שהוא בדיוק הצליח לקנות ב 50 תשלומים..?)

Cobe Anan

New member
אז זהו, שלא..

הייתי יורד עליו למוות, משהו בסגנון של ``תעבוד היום שעה אקסטרה כדי לממן לעצמך איזה פלייבוי, שזה הכי קרוב שאי פעם תוכל להגיע לאישה עירומה...``. אבל בין זה למכות/כלא? אי אפשר להעניש מישהו עד כדי כך רק על עליבות. זה פשוט כמו ירי על מנת להרוג כלפי אדם שפשע בהשתנה ברחוב. פשוט חוסר פרופורציות.

Dark Muse

New member
אין ספק שה"ירידת מוות" שלך פוגעת

וסביר להניח שלאחר יום העבודה הזה, הוא ילך הביתה לבכות בכרית.

L y c a n

New member
ומה נתן לך משחק הגבריות?:)

אם כ"כ הייתה מפריעה לך ההערה הזו, עדיף פשוט לא להגיב..

Cobe Anan

New member
לא הגבתי.

שאלתי מה זה נתן לו. באותה הזדמנות, אגב, גם הוכחתי שאפשר להתמודד עם הערות חסרות טעם גם בלי להיכנס לעימותים אלימים (שבמקרה זה היו לסובב את הערת הכרית כנגדו), או משפטיים (שבמקרה זה היו יותר בכיוון של ``מיטל, תמחקי, הוא לא נחמד אלי`` מאשר של ``כבודו, אני מבקש ממך לגזור על הנאשם עונש מאסר מקסימלי``...). אבל השאלה שאני שואל את שניכם היא: למה להיכנס בחברי פורום בכוח? הרי שניכם זוכרים את הבלאגן שהיה נהיה פה בכל פעם שעלו משחקי כבוד, זה מתחיל בהערה סתמית ונגמר בזה שמישהו עוזב, למיטל נמאס, הפורום סתם נהיה מלוכלך, ובסוף הכל ממילא נמחק. בחייאת, אנחנו לא פה מאתמול.

Dark Muse

New member
אתה יכול לסובב את הערת הכרית נגדי

השאלה היא, מי יוצא בסוף ילדותי בכך שהוא חושב שלמישהו איכפת מירידות "מוות"? אם היא אכן אמרה לך להתפשט ולא רצית, והיה עימך עד לכך, יכולת בקלות להגיש תלונה נגדה או אצל חברת האבטחה או אצל המשטרה. לך אולי זה לא איכפת אבל בתכלס, גבר חרדי יבוא אליה והיא תגיד לו להתפשט, לדעתי יהיה איכפת לו מאוד.

L y c a n

New member
האמת שאתה צודק.

זה אסור בחוק, ותוכל לגמרי להגיש נגד חברת האבטחה תביעות לפיצועים על עוגמת נפש וכו' ולקובי: הבעת עמדות סוטרות ולא מוסכמות עליך לא נקרא להכנס בחברי הפורום. וחוץ מזה, הריר כבר מטפטף על הריצפה, חלאס ללקק.

אוי.... לא הבהרתי את עצמי.. - סליחה

אני מצטערת על הכיוון אליו נגרר השרשור - ומקווה מאד שזה לא באשמתי. כשכתבתי 'מערכת שיניים תותבות' (או מה שזה לא היה) - הכוונה הייתה - היית מגיב בדרך כלשהי - ולא - לא התכוונתי לאלימות פיזית חלילה או מילולית - אלה לתגובה מצידך כי זה מן הסתם לא נשמע הגיוני וסביר. אני 'קצת' גוזמאית בתיאורים שלי - אבל אני חוזרת - לא כיוונתי באמת לאלימות. סליחה שאני לוקחת את זה כמובן מאליו שכל העולם יודע שאני קצת מקצינה בתיאורים. מקווה שלא נגרם נזק - ואם כן - לוקחת עלי את האשמה.....

למעלה