היי! מה המצב כולם?

לידי H

New member
היי! מה המצב כולם?

טוב דבר ראשון היי! מה קורה? דבר שני אני חדשה בפורום חיפשתי כל מיני דברים שקשורים לסרט הפולחן ה- גדול מכום בה´ הידיעה- מטריקס- והגעתי לפורום הזה. ושאלה קטנה... בא לכם אולי לספר לי עובדות או שמועות על הסרטים השני והשלישי? כי חוץ מכמה פרטים קטנים אין לי שמץ של מושג מה קורה שם. טוב תודה בכל מקרה בייי!

IC4

New member
אההההה לא :(((((((

יש אתר טוב WWW.THEMATRIXONLINE.COM אבל אבלללל אני דורש שלא ידברו בפורום הזה על מטריקס 2/3 מעבר למתי הסרט יוצא ואולי מי השחקנים בו (אישתו של וויל סמית´ =ג´דה פינקט, והדוגמנית שחקנית הזאת מ"מלנה" שאיני זוכר את שמה) יעני לא לגלות פרטים על מה יהיה בסרטים הבאים, זה חשוב לזכור. אה כן, ברוכה הבאה לפורום :) או כמו שאומר טקס החניכה המקורי : welcome....to the real world.

IC4

New member
dont call me ic4

donnt caaaaaall me ic4 :) call moi IC לא סתם נדבק לי השיר הזה הפזמון יותר נכון DONT CALL ME WHITE! DONT CAAAAAAAALL ME WHITE DONT CALL ME WHITE DONT CALLLLL ME WHITE אחח השירים שנכנסים לך עמוק למוח כשאתה שיכור. --- A LINCHPIN HOLDS WITHIN A MEAN TO AN END CANT U SEE THAT WE R ONE מונדליכט זה מוקדש בשבילך, זה וגם: HEY ! YOU ! OPEN UR SWOLEN EYES :)

Mondlicht

New member
תן לי להבין

אתה יורד עליי כי אני לבן מצבע של קריולה? אתה צוחק עליי בגלל שכשפגשתי את אלי לוזון ברחוב הוא ירד עליי כי אני כל כך לבן? :p ונחמד לי עם כל הפיר פקטוריה הזו :DD

למעלה