היי מה המצב לכולם.....

בונבוני

New member
היי מה המצב לכולם.....

טוב אז רציתי להגיד שאני מרגיש כאן ממש זקן .... שלא עשה כלום בחיים שלו...כולם כאן בני 15-17 שהיו להם מערכות יחסים ושהם יודעים שהם הומואים ואני כבר כמעט בן 19 ורק לפני חודשיים הבנתי שאני לא צריך להתעלם מהנטיות ההומוסקסואליות שלי(אני קורה לזה נטיות כי קשה לי לקבל את זה)....אוףףףףףףףףףףףף אני כזה זקן והלוואי והיו לי חברים הומואים אבל אין לי!!!!!!!!!!!!!!!! ואני תמיד רציתי ללכת לאחת האגודות ....אבל אני גר בחולון וההורים שלי לא כל כך מרשים לי ליסוע באוטובוסים (בגלל המצב הביטחוני )...ואני בנתיים לומד נהיגה...בתקווה להוציא רישיון וללכת למקומות....ואני ממש רוצה...ללכת למסיבות של גייז ולראות מה הולך שם...ואוף אני צריך להכיר אנשים הומואים בארון כמוני....שיהיה לי עם מי ומה לחלוק... אני רוצה חברים הומואים .... שיהיו אינטיליגנטיים ונורמלים (לא אוחצ´ות) הקיצר איייזה באסססססהה...... ולהכיר אנשים דרך הצאט אין מצב..כי הגעתי למסקנה שזה לא בישבילי.... הקיצר..מישהו מוכן להיות חבר שלי....?

TwelveEyes

New member
אזזזז ככה:

א) אתה לא חושב שזה קצת הגזמה לחפור לעצמך קבר בגיל 19? אני שונאת להיות קלישאתית, אבל רציני שהחיים רק התחילו בשבילך. חוץ מזה שלבחורה כמוני, שצעירה ממך בסה"כ בשנתיים, זו מחשבה די מדכאת. סו, שאט אפ! :) ב) לא *כולם* כאן הומואים, תודה רבה :) *מצביעה על התמונה בכרטיסישי* לשנן ולהפנים, בבקשה :) ג) *מזדהה עם כאבך* כבר עברתי שיעור 30 והטסט נראה רחוק מתמיד :ד) במקום לצאת בהצהרות שהן, אהמ, קצת קצת פתטיות.. אולי פשוט תרפרף בכרטיסישיים של אנשים מהפורום? לרוב כאן יש את מס´ האייסי שלהם שם. פשוט תוסיף... או שפשוט תתחיל להשתתף בספק דיונים, ספק ניצלושי התלהבות מסלאש ה"פ שאנחנו קוראים להם טופיקים :) סה"כ הרוב פה אנשים נחמדים (חוץ ממני :) *נושכת*) וישמחו לקבל אותך. בזרועות פתוחות, אפילו. ולמקרה שעוד לא אמרתי - ברוך הבא לפורום, דארלינג!!!

קודם כל באמת-ברוך הבא!../images/Emo34.gif

אני מבין מה אתה מרגיש, בדיוק כמו שאני הרגשתי: רק חברים הומואים שיבינו את מצבי, זה מה שאני צריך....רציתי לראות דברים חדשים, להכיר אנשים, לצאת עם אנשים, לאמץ לעצמי חיי חברה הומואיים תוך פחות משבוע. הבעייה היא שזה לוקח זמן, לוקח זמן להכיר אנשים מעניינים שכיף לבלות איתם. והצ´אט הוא באמת לא המקום המתאים. ללכת למפגשים של אגודה זה רעיון ממש טוב. למרות שאני אף פעם לא הלכתי, אתה יכול להכיר שם אנשים שנמצאים בעאותה הסירה כמוך, אתה יכול לדבר שם על נושאים שמעניינים אותך. תנסה. זה לא יכול להזיק. ועוד פעם - קח את הזמן, מה שצריך לבוא יבוא. עוד דבר: אתה ממש ממש לא צריך להרגיש זקן. אני יצאתי השנה מהארון, כשאני מכיר אנשים שיצאו בכיתה ט´ (אני ב-י"ב), והרגשתי הכי זקן שבעולם. אבל כל אחד צריך לקחת את הזמן שלו. נקודה.

פריפטס

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif ברוך הבא

אוקיי. אז קודם כל, 19 זה לא זקן... ממש לא. למעשה, המון אנשים באגודה וכאלה הם בני 19. אתה ממש לא זקן, אפילו עוד צעיר יחסית, ואני לא אגיד לך שטויות וקלישאות כמו "כל החיים עוד לפניך" ו-"זה משנה רק אם אתה צעיר בנפשך"- זה שטויות. אתה פשוט צעיר. נקודה. הלאה. אני באמת מרגיש לא נוח עם מה שאני הולך להגיד עכשיו אבל... אתה בן 19! אתה לא צריך לשאול את ההורים שלך אם מותר לך לנסוע באוטובוס או לא. אם כן, אתה יכול שחברים יסיעו אותך אם הם גרים קרוב. אני באמת לא מבין את הרתיעה שלך מהצ´אט, זה מקום נהדר להכיר אנשים (קצת מסוכן, אבל מפעילים שיקול דעת) והרבה מהאנשים שהולכים לפעמים לאגודה ולמקומות מסתובבים שם. אם אתה רוצה ערוץ טוב שיש בו המון אנשים וכיף שם, פנה אלי בפרטי (אני לא אעשה פה פרסומת).

praetor

New member
אני מוכן! ../images/Emo98.gif

גם אני בן 19, וגם אני די חסר ניסיון... מה לעשות... צ´אטים הם באמת לא מקור טוב כל כך להכרויות. לא אוהב אותם... ואגב, סע באוטובוס! אז מה אם ההורים לא רוצים. יהיה בסדר! (והם לא צריכים לדעת...
) דבר איתי באייסיקיו, אם בא לך - 18109573 . עופר

Deeper Boy

New member
שלום לך :)

יש לי הרבה מה לכתוב אבל אני לא אלאה את כל הפורום - איסיקיו: 61080801 :)

למעלה