היי מה המצב...

kimberli17

New member
היי מה המצב...

אני צריכה עזרה... אני יום רביעי הולכת למספרה בכוונה לצבוע את השיער לבלונד... עכשיו חשבתי על זה קצת ויש לי חרטות...אני מפחדת שיהרס לי השיער.. בכל מקרה אני רוצה לעשות שינוי בכיוון הבלונד... אם תוכלו לתת לי רעיונות או תמונות איך לצבוע את השיער (שיהיה בלונדיני) זה ממש יעזור לי!! תודה רבה רבה מראש.

לצבוע את השיער באמת הורס אותו

זה לא יעשה לך קרחות (לפחות ב20 שנה הקרובות) אבל בכלל כל החומרים האילו רק הורסים.. אם את רוצה פשוט תצבעי אותו שתהיה יותר גדולה או שפשוט תעשי קצת גוונים בלונדיניים.. בהצלחה

אדוו

New member
../images/Emo26.gif

מה צבע השיער המקורי שלך ? אני רציתי לצבוע ובסוף עשיתי רק גוונים כי הספר אמר שאני אצטרך כל פעם לצבוע שורשים שלא יהיו הבדלים וזה לא מומלץ להתחיל עם זה. את יכולה לעשות גוונים, זה פחות הורס את השיער ונותן מראה בלונד. חברה שלי עשתה. בהצלחה.(:)

AmiTutiT14

New member
אני יודעת שזה לא מה שאת רוצה, אבל

היום עשיתי חינה אדומה בשיער. חוץ מהעובדה שיצא לי צבע מדהים (אני בקטע של אדומים) חינה לא הורסת את השיער, להפך, היא אפילו מטפחת אותו עוד יותר. השיער נראה מלא יותר, חזק יותר, מבריק יותר, ובלי קשקשים. בזה באמת. סתם רציתי להגיד כי זה באותו נושא.. אגב, מה צבע השיער שלך

kimberli17

New member
הצבע שלי הוא שטני בהיר...

וחוץ מזה כבר שנתיים אני עושה גוונים בלונדינים וזה עושה לי אפקט בלונד אבל אני רוצה ממש בלונדיני לא רק גוונים...

AmiTutiT14

New member
תראי,

לשיקולך האישי. לדעתי צבע כמו שלך הוא צבע מקסים, מה גם שהוא נראה טבעי. בלונד יעשה את השיער של מקובע, מרובע ותקוע. סתם בלונד. בלי שום הצללות, גוונים. סתם. לא מיוחד. עוד משהו- את צעירה. אני מבינה את הרצון שלך לחדש, ואני ממש לא מתכוונת לזה שאת עושה טעות כי אחר כך תתחרטי. לצבוע שיער זאת לא טעות בכלל, אבל טעות בגיל שלך. זאת השתעבדות. פעם בשבועיים או אפילו פחות ללכת למספרה ולזרוק עוד 200 שקל. תחשבי גם על הצד הכספי וגם על הצד של הזמן שלך. אם ימאס לך בשלב כלשהו, וימאס, אני יכולה לומר לך את זה בוודאות, אז או שתצתרכי לגזור את השיער ולעשות תספורת קצוצה או כל שיערה עד 5 ס"מ מקסימום, או שתצתרכי לחיות עם שורשים מזוויעים כמו של אתי אלון, כמו ש"לילוש הקטנה, אמרה. לדעתי תעשי את זה בגיל מאוחר יותר, שיהיו לך את האמצעים הנפשיים והכספיים לעשות דבר כזה.

לא חבל שיהיו לך שורשים כמו אתי אלון

???. אז תעשי גוונים, דקים דקים על כל השיער ככה זה יראה הכי טבעי כמו שלי יש..

למעלה