היי מה המצב?

היי מה המצב?

קוראים לי מעיין ואני מתנדבת לצה"ל בעקבות מחלה כרונית.. אני שמחה מאוד שיש את הפורום הזה בו אני יכולה לדבר עם אנשים במצבי :) אשמח מאוד אם תענו... מעיין:)

../images/Emo24.gif

וולקום
את מוזמנת לשאול, להתייעץ, לשתף ולקטר
אני מבטיחה לענות
יוּני

newKiticat

New member
היי מעיין

אני מירי, מתנדבת בדו"צ בגלל סוכרת נעורים. את רוצה לשתף אותנו עוד קצת? סיבה להתנדבות? פז"ם? חוויות מיוחדות? יחידה?

היי ח'ברה

אני מתנדבת בגלל מחלת הקרוהן שזו דלקת במעיים...זוהי מחלה איטואימונית.. זוהי מחלה כרונית לצערי..אבל חיים איתה!(אין הרבה ברירות) אני אמורה להתגייס למודיעין יחידה טכנולוגית.תאריך מדוייק אין לי מושג שלחתי להם את הטפסים והם אמרו שהם יצרו איתי קשר...בינתיים אני מחכה בבית כבר כמה חודשים ושום דבר לא זז.

Dizen

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני יעל, מתנדבת בגלל בעיה בושט ומתגייסת במרץ...
את בהחלט יכולה לדבר, אנחנו טובים בלהקשיב

יו, אני מהח'ברה של ה-30 בדצמבר!

אני רק לא מבין למה כל אחד מכם מספר על הסיבה לפרופיל שלו?

newKiticat

New member
למה לא?

אני לא מתביישת בעובדה שאני סוכרתית ובדיוק כמו שבחיי היום יום, אין לי שמץ של בעיה להגיד את זה, למה שיהיה לי בעיה להגיד את זה כאן?

black_magic

New member
צודקת

לדעתי אפאחד מאיתנו לא צריך להתבייש בבעיה שלו.. הפורום הוא כמו קבוצת תמיכה *קמה מול קהל דומם* "אני שלי, שרטטת גרפיקאית בשייטת 13, מתנדבת בגלל ליקוי שמיעה"

tty2

New member
סתם...

כל אחד יכול לספר ויכול גם לא, אבל, לפעמים כדי לענות בדייקנות המירבית על שאלה זה חשוב לדעת מה סיבת הפרופיל... ללכת לאיבוד במערכת הצבאית המסורבלת זה מאוד קל. ולכן, לפעמים כמה שיותר פירוט של בעייה יביא לפתרון מהיר יותר שלה, וזה חלק מאוד גדול בפעילות של פורום טוב(!) לתת מענה לבעיות ושאלות שמציקות...

למעלה